Dsa Srknsmg evet mila çok naif kibar bir isim. Kulağa çok hoş geliyor. Rumca isim anlamı da canım birtanem demek. Siz başka ne düşümdünüz milanın dışında
Srknsmg Dsa inanın içime sinen pek bişey yok ekin olabilir dioruö emin deilim. Milanın anlamına da rumca söLüklerden baktım anlamı cıkmıo😔 karadenizde miskete mila derler acaba rumca ya da lazcadan mı gelıo diye baktım bulamadım😔😔
ErkanSedaYavuz Liva: Hz. Muhammed (s.a.s)’in bayrağı Livaü’l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.
Dsa Srknsmg hadi ya! sözlükten baktınız demek artık sözlükte de yoksa gerçekten anlamı yoktur yani. Boşverelim o zaman anlamsız isme gerek yok. Ben çok inanıyorum çünkü ismin karaktere verdiklerine. ekin ismi de güzel isim hemde anlamı çok güzel. Geçenlerde tvde izledim isim analizini ismin içinde "a" ve "e" harflerinin geçmesi "r" ve "t" harflerinin ise olmamasına dikkat edin diyor. İki isim olması çok güzelmiş. Karakterine fazlalık katıyormuş. Bende ikiz bekliyorum oğlumun adı Ata daha çok önceden belliydi. Sizce Ata'ya uygun isim ne olabilir?
Srknsmg Dsa ata ya ada uygun ama cok var alya arya bunlarda uygun ama cok var bılemedım.. cok olunca ben bi uzaklasıyorum isimden. Bu arada karadenız rumcasında bı sozlukte milanın anlamının elma oldugunu buldum😊 dıger dıllerde sozluklerde ise italyanca da bin sırpça boşnakça da falan sabun ve bı dılde daha merhamet dio😊😊sozluklerden cıkanlar bunlarr.
BusRAmazan Bnde hep küçüklükten beri kızım olursa buse koyucam diodum ama anlamı iyi deil. O yüzden mecbur wazqectim. Eylul,azra,nisa yada Nisanur düşünüyorduk artık en son karar werdim nisa olucak Kuran'da da qeciyor
Dsa Srknsmg teşekkür ederim 😊 Merhamet anlamı güzelmiş elmada güzel alyanak olur 😂 Alya'yı düşünüyoruz şimdilik bakalım. İsim konusu çok zormuş ya 😑