Nurylcnkya Bebek odası için gardrop ve şifonyer almak istiyorum alıp da memnun kaldığınız firma var mı bu arada izmirde oturuyorum
Haticeerez Nurylcnkya antalya da bebemsi diye bi yer var instagramda sayfaları var ben ordan aldim bütün eşyamızı tavsiye ederim
Tugbamete Nurylcnkya biz tüm odamızı meltem mobilyadan aldık özellikle mdf olarak seçtik 2.5 senedir kullanıyoruz taş gibi bi 10 sene rahat kullanırız ☺️
BegumIscanTunc Nurylcnkya çilek mobilyadan Montes serisi aldım çok güzel ve aşırı kullanışlı iç hacmi olarakta baya kullanışlı tavsiye ederim
Krtlburcu888 Nurylcnkya kardeşler bebek mobilya ve Polo kids okadar güzel mobilyalar yapıyorlar ki ben besigimi kardeşler bebekten dolap ve sifonyerimi Polo kidsten aldım okadar sağlam ve guzelki oralara bir bakın derim 🥰İzmir’de girmediğim yer kalmadı hem kalite hem görsel çok güzel 👍
Pelit7 Dolap için de koçtaşa bakabilirsiniz bebek takımlarından daha uyguna geliyor fiyat olarakda kendiniz istediğiniz gibi kombinlersiniz ve liseye kadar kullanır rahat rahat 🌸
Gzmm14 Nurylcnkya canım bende izmirdeyim bizde bebek odası takımını Almila mobilyadan aldık. İnanılmaz kaliteli ve diğer mağazalara göre daha uygun. Tavsiye ederim
busra1485 Nurylcnkya garaj homedan internet uzeri aldım ben hatta Hepsiburada bu satıcıdan satıyor öneririm hem uygun hem şık ürünleri