Sevooose Bugün itibariyle 34 haftalık olduk ama birkaç gündür felaket ellerim ayaklarım yanıyor. Özellikle de ayaklarım. Yok mudur bunun bir çaresi. Var mı benimle aynı durumda olan😐
Bloggeranne_93 Sevooose bende aynıyım canım özellıkle gece yatarken oluyor kalkıp soguk suya tutuyorum bırazcık rahatlıyor
Fatma_7 Sevooose Allahımm zulüüümm 😭 sanki ayaklarımın altına acı biber sürmüşler yok böyle bir şey ya bi de şişiyor 🙄
ece1234- Sevooose şekerinizi yükseltecek şeyler yemeyin akşamları ben dikkat ettim ne zaman aksam meyve vs bisey yesem yanıyordu bıraktım gecti
tosbiginannesii 36 haftadayım nerdeyse 30.haftadan belkide daha öncesinden beri var asla geçmiyor ne yaparsam yapayım özellikle oluyor gibi birde gece 12den sonra başlıyor çaresi varsa bende bekliyim burda 🤦♀️
dilaraer Ben sanırım çaresini buldumm.😂Tuzu tamamen kesmek, yandığında veya şiştiğinde ılık suya tutmak, kalsiyum magnezyum hapımı gece yatarken içmek çok şükür 2 haftadır en ufak şişlik yanma bile yok
Sevooose dilaraer yaa bende deneyecek bunları. Magnezyum hapimi gündüz içerdim. Tuzu çok tuketmiyorum ama gerekirse keserim yeter ki şu ayak yanmalarim bitsin. Teşekkür ederim ☺️