narmin96 Dmlkdr Teşekkür ederim. Rabbim anne olacak her kesin hamileliyini kolaylaştırsın, sağ salim, sağlıkla hepimiz miniğimizi kucağımıza alalım. Amin. 🥰🤲🏻
NurZenkin 23 Nisan.10+1 iz.Daha belli değil iki hafta sonra ikili tarama testi var belki söyler doktor.🤗
Burcudag01 6 Nisan son adet tarihim erkekçi bir anneyim Doktorum kıza benzetti ama yine de daha erken dedi bende kıza benzettim aşırı kibar duruyor ultrasonda ☺️ Yeter ki sağlıklı olsunlar 🦋
AlyaEkmen_ Meriiih Sat 12 🙈 gösterdi bizim bebiş doktor söyleyince şok oldum hiç beklemiyordum bu kadar erken öğrenmeyi
Masalinannesi1 AlyaEkmen_ ya ne güzel erkenden öğrenmişsiniz. Sat 8 nisan en son 9 haftalıklen gitmiştim şimdi ikili test için gideceğim. Bir kızım var 5 yaşında Allah gönlümden geçeni biliyo inşallah nasip olur 🙂🙂 Belki bu gitmemde öğrenirim 😀
GulSey 61_nur ne aşeriyorsunuz ben kızımda çok et yemiştim bunda herseyde tiksindim cinsiyetini de bilmiyorum henüz bulantılarım akşam oluyor gündüz sadece ara ara uykum geliyor
61_nur GulSey bende cogu şeyden tiksindim yumurta et tavuk balik hic bir şekilde yiyemiyorum bir defa çilek asardım sadece oglum olcak
poyrazinannesi3547 Son adet 3 nisandı 2 gün önce öğrendim yüzde 90 erkek dedi doktor 💙tatlıyı ağzıma sürmedim koku hassasiyetim oldu ekşi yedm birazcık brde gündüz hiç uyuyamıyorum
Hanma Hanma ya maşşalah😍 ben devlet hastanesine gidiyorum orda da 16. Haftada gel dedi bana ikili tarama testini verdim tokat turhaldayım maalesef özel hastane yok gurbetteyim bende 😔
AlyaEkmen_ Masalinannesi1 erkek ise öğrenme şansınız yüksek bacak arasını saklamazsa mutlaka söyler doktorunuz ben şok oldum ilk söyledi duymadım bir daha söyledi kaldım öyle o kadar erken beklemiyordum 🙈
071321 PrenslerveAnnesi PrenslerveAnnesi allah sağlıkla gönlünün muradını versin canım 🍀💗insanız olmayanı istiyor gönül inşallah bir kızın olur ☺️Evine bolluk bereket bereket getirsin cennet anahtarın olsun 🍀