HilalYlmz Kızlar iyi geceler yarın sabah şeker yüklemem var ama ben şuan acıktım içim kıyıldı akşam 10dan sonra bişeyler yemeyin diye okumuştum burda ama atıştırmasam da uyku tutmaz midem kazınıyor ne yiyebilirim ben şuan😔😂
Tazeannecik35 HilalYlmz canım su dahi icmemen gerek benim doktorum testten 12 saat önce bir sey yiyip icmemem gerektiğini söyledi
HilalYlmz Tazeannecik35 doktorum hiç bişey demedi sadece aç gel dedi o kadar şuan bu beni çok üzdü bende burda öyle okumuştum
HilalYlmz Gozdeku yok yok yemem içmem yeter ki sıkıntı çıkmasın sabah 10na kadar Allah dayanma gücü versin bana ne diyim ☹️
Beyzabcr HilalYlmz 12den sonra canım. 12ye kadar yedim içtim ben hicbir sey olmuyo ayrica suda icebilirsin sabah kalkinca da icebilirsin su icmek sonucunu etkilemez.
Beyzabcr Yaagmurr hemsireyim ve onca insana tahlil yapiyoruz neyini yanlış yönlendireceğim pardon. Kendi doktorumda su icebilirsin demişti ayrica.
Yaagmurr Beyzabcr Ben su içmek istediğimi sordum hatta fenalık geçircektim susuzluktan olmaz dedi doktorum ne bu ters cevap pardon
Beyzabcr Yaagmurr doktorunuzla alakalı birşey olabilir. Açlık kan tahlillerinde hicbir zaman su etkilemez hatta ilaçlarınızi bile yutabiliyorsunuz. Cunku seker yüklemesi 12 saat aclik +2 saat de kan icin beklediginiz icin zorlayıcı birsey sadece şekerli suyu ictikten sonra su icmek yasak
Zeynepysn HilalYlmz sadece sabah ac karnina gidiyosn zaten sen hilesn her 2 saatte acikirsn ye bisy olmaz ben sabah bile 2 3 tanede olsa biskuvi atmistm yolda zaten yuklemede 2 saat sonra oldu her halinle acsin seked yuklemesndede ac birakiyolar kac saat ama pismani keske yaptirmasaydim