crn345 Kızlar gögüsüm cok sıkışıyor ağrıyor daha önce kalp rahatsızlıgım vardı şuan yok ama korkuyorum hamile olmasam bukadar endişelenmem eşimde yok evde gece calışıyor şuan yakınımda kimsem yok napıcam bilmiyorum ambulans cagırsam gelirmi
ssssxsss crn345 tabii gelir ambulans gögus agrisi cok önemli nabzin nasil? Tansiyon aletin vs var mi?
crn345 ssssxsss ölcmedim aletim yok ama doktora kontrole gitimde yüksek tansiyonun dikkat etmen lazım dedi evimde cok sıcak oluyor malesef klma aldık oda daha gelmedi cagırsam ambulans gelirmi kanama olmadan gelmiyor diye biliyorum
ssssxsss crn345 anladim gecmis olsun ama kanamaya gerek yok hamilesin diye gögus agrisindan bahsediyorsan eger onun icin hamile olsanda olmasanda ambulans gelir cunku kalp krizi belirtilerinden biri nasilsin simdi? Ambulans geldi mi daha iyi misin?
crn345 ssssxsss düşüncen icin sagol akşam az biraz topladım kendimi iyiydim sabah gitim doktora tansiyon yuzunden oluyormuş sıcakta durmamı söyledi devamlı kontroller olcak haftada bir şimdilik iyim inşallah herkes sagsalim kucagına bebegini alır