Hilose Anneler merhaba , 7+6 haftalik hamileyim cok asiri bir bulanti yasiyorum ama istifar etmiyorum. Bulantiyi birazda olsa kesicek tavsiyelerinize ihtiyacim var 😒😒😒 doktorumuzun verdigi ilacta fayda etmiyor artik 😒
Deniiiza Hilose ben de öyleydim.8.hafta oldugumda tam 3 kilo vermistim. Doktor prilam dr yazdi çok iyi geldi. Simdi aksamlari oliyo bulantim sadece. Sizin ne ilaciniz
[silindi] Hilose ben sürekli tuzlu cubuk yıyordum baska bır sey yıyemıyordum. Tuzlu cunuk ve beyaz leblebı ıyı gelıyor.
Eviinn Hilose Hilose hiç birşeyin mallesef faydası yok ben bulantı ilacı kullanıyordum ama bi faydası yoktu ben 4 ay boyunca maf oldum hiç birşey yiyemiyordum sürekli kusuyodum yemediğim halde bile kusuyordum o süre zarfında 6 kilo verdim çok şükür atllatım o günleri şuan 27 haftalık hamileyim
Eviinn Hilose tuzlu şeyler yemeğe çalış salatalık tuzlayıp ye yada çizi çubuk kraker belki faydası olur
Hilose [silindi] Bunu hic soylememislerdi deniycem bazen hic bulanti olmuyor bazende gece tam uykuya dalicakken basliyor..
Deniiiza Hilose cok zor bir durum inşallah geçer biran önce 😔 doktorum bana yaninda beyaz leblebi bulundur sabah uyaninca 5 6 agzina at demisti ac karnina yatakta. İlac iyi gelince ben denemedim ama siz deneyin insallah iyi gelir. Bide tuzlu cubuk kraker
Hilose Eviinn Bende kilo vermeye basladim hic bisey yiyip icemiyoruz dogal olarak yetersiz beslendigimiz icin kilo almak yerine veriyoruz.. Bulantilarin bu kadar sert olucagini hangimiz bilebilirdikki 😑
Nutellaaaa Hilose valla kusmani tavsiye ederim bende ilaç kullanmama rağmen midem çok bulanıyor ama kusunca rahatlıyor insan özellikle uyumadan önce .
Hilose Nutellaaaa kusamiyorumki hic bi öğürme kusma şeyim yok 😄 sadece cok asiri bi mide bulantisi var prilam kullaniyorum gece 2 gunduz 2 adet buna ek olaeak zofran 1 adet tavsiye etti yine fayda etmedi 😑
Meryem1111 Hilose benmde ölü gibiym gndz 3.30 braz yemek yedim dahada sadese bi minik kase sufle onuda kayınvldemin zoruyla yedim hiçbir seklde yiyesm yok sadece kahvltı yapalyrm gzlce 😖😖😖
Hilose Meryem1111 yine tatli biseyler yiyebiliyorsunuz galiba cok sevdigim halde yiyemiyorum canim cok yemek istiyor aliyoruz yada evdede yapiyorum ama tadina bile bakcak olsam hemen bulaniyorum. Cok uzucu 😔
-hilal 14+3 haftalığım artık bende o kadar yoruldum ki hayatım çok etkilendi bu bulantılar çok yıprattı sabırla geçmesini bekliyorum ama ilaç leblebi bir çok şey denedim bana mısın demiyor böyle mutlu mutlu gezen herşeyi yiyen iştahlı gebelere o kadar imreniyorum ki ben dördüncü aya giricem hala yataktan kalkamıyorum 😂😂😂
Neslihnss Meryem1111 gece 2 tane içenler var diğer gün hiç sorun yaşamıyormuş çok duydum böyle doktorlar bulantının şiddetine göre ayarlıyor zaten ben içtim işe yaramadı tabi orası ayrı her bünye farklı maalesef ben limonlu soda ile rahatlıyordum başka hiçbirşey iyi gelmedi 6.ay a kadar kustum sonra geçti
Deniiiza Meryem1111 zoferi hic bilmiyorum direk bunu yazdi bana.sadece hamilelere özel bulantı hapiymis
Hilose Meryem1111 bu zofrani doktor tavsiyesiz kullanamiyoruz nirmalde hamileler icin tavsiye edilen bi ilac degil doktor onay verirse kullabiliriz 8 ml kadar bisey aslinda
Hilose Neslihnss limonlu sodayi bende duydum iyi geldigini ama asitli icecekleri yasakladi doktorum sade maden suyu disinda hic bi asitli icecek yok 3 aya kadar dedi 😒
Annelikk Hilose canım 11 haftalığız bizde, benimde çok kötüydü ve ben yediğimi çıkarıyordum az ye ve ekmek ye bastırıyor gerçekten. Miden bulanıyorken su içme iyice berbat ediyor. Az önce kahvaltı yaptım yine çıkardım bir iki haftadır iyi gidiyordum ama yine başladık 😂😂
Hilose Annelikk Artik biseyler yemek gercekten zor geliyor normalde cok istahli biriyim yedigim zaman cok guzel yemek yerim ama simdi nerdeeee… biraz yesem hen icim karisiyor yemegin bitmesini bile bekleyemiyorum 😒
Fatma_7 Hilose 35. Haftama giricem hala bulantım var tabi ilk zamanlarda olduğu gibi değil 4 5 ay boyunca kesintisiz kustum çok zordu dondurma midemi rahatlatıyordu birde tuzlu limon emiyordum sürekli. Salatalıkda rahatlatır dün karpuzunda mideye iyi geldiğini bulantı azalttığını öğrendim. Ama ne yaparsan yap hiç biri kalıcı bi çözüm değil dakika içinde rahatlatacak şeyler sadece
Hilose Fatma_7 35. Haftanizda da devam ediyor bulantiniz.. insallah daha fazla uzun surmez biz simdi dayanamiyoruz o kadar zaman gectikten sonra naparim bilmiyorum 😒