Mirayyy77 Minignannesi hayır yok benim 2 bine yakın bakterim ve mantarım çıkmış hiçte belirtim yok oysa 😂 antibiyotik ve fitile başladık 🤷🏻
Aslhn12 Minignannesi maşallah de canım idrar enfeksiyonu çok zor oluyor ben çok çektim . senin enfeksiyonun yok maşallah 🧿
Sevim1609 Merhaba bende yaptırdım geçen hafta değerlerimin hepsi normal çıktı pH falan fakat lökosit pozitif çıktı sadece . Doktorum bi sorun yok bol su iç dedi idrarımda yanma falan yok ama içim rahat etmedi benim gibi olan var mı :(
Mmm333 Sevim1609 bende de hafif enfeksiyon cıktı bende de yanma yok ama ol kasigim çok agiroyordu tahlil yaptim doktor hafif var dedi bol su iç dedi banada sadece bende birqz endişeliyim o yüzden tekrar gidip bir bakrirqcam tahlil verecem artmıştı diye 2 ay önce yapmıştım en son test
Sevim1609 Mmm333 benim kuzenin hemşire canım onla konuştuk dün akşam ona sormamıştım , enfeksiyon az olunca ilaç vermiyorlarmış bol su iç dedi bana da 🙏🏻 İnşallah 🙏🏻
Mirayyy77 ZumrutHanim hayır idrarımda maya çıkmış mantar oluyormuş Bende anlamadım🤷🏻 PODORA 200 MG kullanıyorum. DONAXYL de fitilim. Birde pahalı özel bir ilaç verdi eczacıda çok iyi temizliyor falan dedi
HaticelKubra Mirayyy77 merhabalar geçmiş olsun.benimde enfeksiyon var geçmiyor bir türlü 😒 ilacın ismi ne acaba?
Mirayyy77 HaticelKubra merhaba teşekkürler. PODORA 200 MG kullanıyorum antibiyotik birde DONAXYL de fitil kullanıyorum doktorum verdi birde tek kullanımlık suya atılandan verdi Çarşamba günü başladım bakalım etkisi olcak mı biter umarım 🤲🏻 vimesa diye özel bir probiyotik ilaç verdi eczaneci düzenli kullanırsanız bu tarz hastalıklara çok iyi geliyor dedi