Littlespy milla-s sonrasında kötü oldu benim, tekrar kolestaz değerlerine bakıldı hepsi de tavan çıktı. İlaca başladık, değerler düşmedi ve hastaneye yatış yapıldı bugün😓
milla-s Littlespy yaa çok geçmiş olsun, sağ salim çıkışınız da yapılır inşallah. Ben de iki gündür biraz daha kötüyüm de çarşamba kontrolüm var, o zamana kadar idare etmek için size danışayım demiştim. Her şey yolunda ama değil mi?
_elif- Littlespy cok geçmiş olsun. Bende dün gittim doktorum testler istedi değerlerine göre ilaca baslicam bende. Birde kükürt sabunu bir bayana iyi gelmis ondan bahsetti aldım deneyeceğim. Tekrar geçmiş olsun.
Littlespy milla-s değerler yükselmiş ama hastanede olduğum için inşallah herşey yoluna girer diyem umuyorum. Bebek iyi ama çok şükür hareketli.
milla-s Littlespy evet evet yoluna girer inşallah zamanla. İyi valla sevindim bebişin de hareketli olmasına, geçmiş olsun tekrar☺️
Littlespy _elif- inşallah kolestaz çıkmaz sizde 🤲🏻 ursactive azalttı biraz kaşıntılarımı ama hala var tabi 🤦🏻♀️ kükürt sabununa ben de bir bakayım teşekkür ederim 😌