Rabiaduymus Hanimlar varmi aranızda hamilelikte basur sorunu yaşayan ve neler yaptiniz nasil geçti gercekten zor bir durum 🤔
Minigimm0611 Rabiaduymus Benimde var malesef 6.aydan beri kabızlıltan oldu sanırım şu kan ilaçları kabızlık yapıyormuş ondan. Hamilelikten sonra geçiyormuş sözde inşallah geçer bakalım duruyor hala zorlandıgımda şişiyor geçiyor sonra.
ebozbey Rabiaduymus benimde vardı çok kotuydum şuan 23 +4 uz şükürler olsun ara ara oluyor eskisi gibi değil dikkat et ama ben gelip gidip kayısı yedim ishal yapacak şeyler tükettim yada kabizligi onleyici
1cocuk1bebekannesi Benimde çatlak oluştu. Ve kabızlık problemi var. Aşırı derecede kötü oluyorum. 19 haftayim. Bebeği de hissetmiyorum daha. Tuvalete zorlandiocs bebeğe bişey olmuş olabilir mi 😔😔
Hamisse 1cocuk1bebekannesi Olmaz stres yapma benimde bi ara vardi bu sorunum kabzlk yani hemen ardından basur çıktı o zaman 15 haftalktm basur kendiliğinden geçti bebeğimde 22 haftalk bi sıkıntı yok
Asil_Egem Rabiaduymus ben yaşıyorum ama hamilelikten önce de vardı hiç birşey yapamadım malesef çözüm bulamadım