Tutisy Sevgili anneler anne adayları 22.hafta detaylı ultrason da bebek makat gelişli olarak not düşüldü böyle birşey yaşayan var mı ya da bebek bu haftalarda normalde hangi pozisyonda olur yada bir kaidesi bu haftalarda yok mudur ?
Esenburhan123 Tutisy benimde öyleydi doktor not düşmedi bu hafta böyle haftaya değişir pozisyon dedi daha çok erken doğum pozisyonu içim
Mrve2424 Tutisy ultrasonda rutin not dusuyolar ondan belirtmistir. Benim bebek 32 ye kadar makat gelisti 32de dondu. Kafana takacagin bi durum yok ortada.
Oyaaaaaaaa tugbaa_ tugbaa_ aynıyız. Benimde 32. Hafta da makat gelişli dedi, dua ediyorum inşallah döner. Bir dahaki kontrolde doktor dönmüş desin.
Deletedmom_5 Tutisy daha çok minik şuan öyle durduğu için öyle yazmışlardır benim 27. Haftada baş aşagı duruyodu sonraki kontrole bi gittim makat gelişi olmuş taaki 37. Haftada tekrar baş asagı döndü
Tutisy Deletedmom_5 çok teşekkürler rahatladım biraz kendi dr gitmeme 2 hafta var bir sürü ses çıkıyor genel anlamda kafalardan endişe ettim dedim annelere sorayım iyisi mi 🙈🙈🙈 çok teşekkürler yanıtınız için
MerveSglk95 Tutisy banada annenin gazi vsr yazmis ne kadar gerekli bilgi sizinkinindd makat gelisi olmasi cok normal ☺️
ozgei Tutisy bilemedim ilginç geldi öyle yazılması, bende öyle birşey yazılmadı bir de şu anda sürekli dönüyorlar 🙄