MerveLn Simsekbebekannesi Benimki 17 haftalıkti doktor hiç uğraşmadı göstermiyor dedi sonra özele gittim uğraştı söyledi . Çikolata meyve suyu için muayene olmadan faydası oluyor 😊
Annesininbitanesi1 Simsekbebekannesi devlette söylemiyorlar canım ben 16 haftalığım bugün gittim söylemediler özelde öğrendim göremiyoruz uyuyor diyorlar hep
Ayse-24 Simsekbebekannesi bana söylemişti kıza benzettim ama biraz daha bekle dedi. Bende detaylıya kadar bekledim ve %100 kesinleşti kızdı ☺️ Biraz doktorun tecrübesine bağlı bence
Hilal-95 Simsekbebekannesi ben öğrendim ikili testde cnm halla aynı söylemezler dediler banada ama doktorum saolsun ilk gebeliğim dedim çok merak ediyorum dedim tahöınde bulundu oda hayet ilgiliydi🤗 inşallah sanada söyler
Simsekbebekannesi Annesininbitanesi1 başlarından atıyorlar yani hemen işte güya o meslek için para alıyorlar ama niye böyle yapıyorlar anlamadım
miniginannesi3 Annesininbitanesi1 aynenn devlette genelde söylemiyorlar bende dun gittim 14+6 iki dk bakti yok göstermiyor dedi hemen
Simsekbebekannesi Ayse-24 inşallah bizim doktor da söyler ya kafam karıştı kimi bayanlar 16 haftaya kadar doktorun cinsiyet söylemesi yasal değil diyor
Annesininbitanesi1 Simsekbebekannesi 2 Li taramada 5 kere sordum her gittiğimde uyuyor diyorlar ama özele ne zaman gitsen bak bebeğin hareketli diyorlar devlette çok bakmıyorlar ultrasonda uğraşmıyorlar canım
MinikMucizeninAnnesi Herkese 12.haftada falan tahmin söylüyorlar bende özele gidiyorum 12.haftamda tahmin bile söylemedi çatlıyorum. Üstesinde ⅚ hafta sonra kontrole gel dedi. Tabii ki beklemeyeceğim bayram öncesi hemen tekrar gidicem 😀
Ekmen Bende ikili taramada devlete gitmiştim doktor direk kız olduğunu soylemisti doktorun tecrubesine ve iyi niyetli olmasına bağlı bu işler rabbim hepimizin karşısına hayırlı iyi doktorlar çıkarsın
MinikKoala41 Simsekbebekannesi kuzum devlet doğru düzgün ilgilenmiyor ki cinsiyeti söylesin 12+4 de kızım olucağını söyledi doktorum kesin değişmez dedi devlete kalsa muayne bile etmiyodu
Biradettugce Simsekbebekannesi ben devlet hastanesinde 11+5 de öğrenmiştim erkek olduğunu hazırlık yapma hemen erkek demişti doğru çıktı :)