asym156 Merhaba kızlar, 37+6 haftadayım hiç ağrım sancım yok bebekte daha dönmedi makat pozisyonda böyle oluşta birden ağrısı tutup normal doğum yapan var mı aramızda, kız bebekler erken gelir diyorlar sizce ne kadar daha beklerim 🥰
zeytinkiz asym156 benimde kız erken gelir 36.dan sonra hazır ol dıolar 😄 böyle duyunca daha var dıorum ama hayırlısı 30 haftalıgım daha
Mavis40 asym156 bende 37.haftamdym bende de tık yok bugn nstye girdim ne sancı var ne Baska birsey bende cok merk edyrm aniden sancısı gelen var mı su ana kdr hıc sancı olmayıp da
Mrc34 asym156 ay herkes kız erken gelir diyor ve bu korkutuyor insanı zamanında gelsinler inşallah 36. Haftadayim ben de
Goncaikra asym156 hiç alakası yok canım benim bir kızım oldu 40 haftalık doğdu hiç belirtim yoktu birden suyum gelmişti
asym156 Elifece Tuba_123 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bebek doğum pozisyonu almışmı senin yoksa benimki gibi makat mı duruyor
asym156 Mavis40 aynen bende canım birden mi olacak yoksa önden yalancı sancının mutlaka olması kı gerekiyor merak ediyorum
Rabia112 asym156 ne ağrı ne sancı ne su gelmesi ne nişan hiçbir belirti yok 😔 cumartesi günü suni sancı ile yatış yapacağız 😊
Gamze2172 asym156 36+1 deyım kasılmalar oluyor yenı yenı bakalım ne zaman gelecek kızçemiz nst de kasılmalar çıkıyor 🥰🥰beklıyorz
Umuhn asym156 bnm 2.sezeryan olduğu halde 39+4de alicaklar 4 günüm kaldı kızımı pazartesi günü dogurcm