Kubra_cecen Merhabalar canlarım Benim göğüslerim küçük ve güzel durmuyor şuan 8 haftalık hamileyim ve biraz şişmişler sanki acaba büyürlermi daha ve sonrasında kalırmı öyle? Yaşayan varsa gelsiiiinnn
simgekocann Kubra_cecen tabiki göğüslerdeki süt arttıkça büyüyüp şişiyorlar ben en son 85 bedendim şimdi 90 😂
Ozlem23 Kubra_cecen buyuyolar ben hamilelikten önce destekli 75 takıyorum şimdi desteksiz 85 takıyorum
Kubra_cecen simgekocann inşallah bendede büyürler hahaha😂 herkes büyümesin istiyor bende öyle değil maalesef😩🤦🏻♀️
Babymommy Ben 17 haftalığım, önü alınamaz bir şekilde büyümeye devam ediyorlar normalde göğüslerim küçüktü 😂 Büyük göğüs de sevmem pek konforlu değil ama sonradan eski haline dönüyormuş öyle kalmıyorlar tabi ki 😄
marbling10 Babymommy tamamen eskiye dönmüyor maalesef hamilelikte sıkılaştırıcı bir spor yapmıyorsanız
ege_ayaz_mom Kubra_cecen canım hamilelikte ve emzirme döneminde şişse bile öyle kalmıyor eski haline bir süre sonra dönüyor tekrar benimde göğüslerim çok küçük şimdilik sis olduğu için büyük duruyor😂
DemetF Kubra_cecen ayy ben 75 b takardim.hatta kucuk oldugundan kisin hic takmazdim.yazin ince tuller takardim hey gidi hic biri olmuyor tasiyor daha bugun gene denedim inslh iner buyuk meme giydigine avamlik katiyor bence
Beyza_07 Kubra_cecen kızımda büyüdü 75 beden takıyordum 75 bile büyük geliyordu doğum yaptım süt doldu 75 bile olmuyordu ama sonrw sonra yine aynı bedene indi kücüldü şimdi oğluma hamileyim şuan biraz büyümüşler doğumdan sonra ne olur bilemem☺️
Annekus Kubra_cecen kücük kalmaları icin neler vermezdim saklayamıyorum tesettürlüyüm eşim diyo seninkiler neden senden bagımsız yürüyo
mucizem09_ Kubra_cecen 30 haftaligim ama goguslerimde buyume yok 75 bedendim halen oyleyim sadece danarlanma ve uclari karardi buyumediler bekliyorum buyur diyede tık yok ❤🥰
Haticeackgzzz Kubra_cecen benim çevremdeki herkesin büyüdü benim göğüslerimde vücuduma göre ufaktı aksine göğüslerim küçüldü gebelikte 36+4 oldum süt gelirse büyür diyorlar ama sanmıyorum ablalarımda hamileyken büyüdü hep