Nefesim01 Neden bende diğer hamileler gibi tatil yapıp gezemiyorum bu bulantılar ne zaman bitcek 10 haftalık olduk ama kusma bulantı beni bitirdi 😢
Senayyalcin Nefesim01 Benim dokuz ay geçmedi bünye meselesi prilam sayesinde ayakta duruyordum tavsiye ederim 👍🏾
Ozge98 Nefesim01 bende 38 haftalığım hala devam ediyor ama azalıyor ilk dönemlere göre inşaallah sizinki tamamen geçer birkaç haftaya
Aslielis Nefesim01 Ahhh kuzum şu an msjını ağlayarak okuyorum düşün ne kadr kötü oldugumu günlerim işkence gibi geçiyo hiç bişey yapamıyorum ne ev işi ne temizlik sürekli yatıyorum yattığımda bile bi kalp çarpıntım oluyo yine mutlu değilim bugün gittim doktora dramamine diye bi ilaç verdi sabah başlıycam ona bakalım o nasıl etki göstericek
Senayyalcin Nefesim01 sabah akşam almayacaksınız işe yaramasını istiyorsanız gece yatmadan iki tane alın
Nefesim01 Mom0871 bugün bir markete girdim bir hamile bayanla karşılaştım bir ona bir kendime baktım cidden ordan bile eve zor yetiştim kusmak için düşün markete bile gidemiyorum 🤦🏻♀️😔
Nefesim01 Aslielis umarım ilacın faydasını görürsünüz bende farklı bir ilaç kullanıyorum sabah akşam hiç etkisi yok aynı durum bende yaşıyorum normalde o kadar hareketli bir insanım ki şuan bana ne oluyor diyorum çok kötü bir durum eşim bile şaşkın ne yaptıysam geçmiyor 😢😢
Aslielis Nefesim01 aynen benim eşimde çok şaşkın allah razı olsun ondan bir buçuk aydır evde bütün işi o yapıyo yemeği temizliği gıkı çıkmıyo diyorum ki iyi olayım dünyanın işini yapayım dayanamıyorum çünkü bide bulantı bilekliği varmış doktorum onuda söyledi bugün bu ilaç işe yaramazsa onuda alıcam
Nefesim01 Senayyalcin doktora söyledim oda başka bir ilaca başlayalım o zaman dedi bilmiyorum ne yapacağımı 😔
Nefesim01 Aslielis nasıl bir bileklikmiş canım inan bu kusmalarımı ne durdurursa onu yapmaya hazırım bu şekilde çok zorlanıyorum artık ve yakınımda kimsem yok ailem uzakta 😢
Nefesim01 Bahar27 allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin sen yarın kurtuluyorsun bulantıdan ne güzel benimallah bilir ne zamana kadar sürcek 😔
Aslielis Nefesim01 eczaneye sordum canım bulantı bilekliği varmış dedim evet dedi baya işe yarıyo dedi bizde yok ama getittiririz dedi bende siparişi verdim inşallah iyi gelir
Gunelmahmudova Ben de 15 haftaligima kadar çok bulanti yasadim, ilaç almiyordum. 15 haftalikdan sonra geçdi. Inshallah sizde de geçer