Gul2808 Oksapar iğne kullanıyorum 7 haftalık hamileyim iğneyi bugun vurdugumda hepisni vuramamışım şırıngada biraz kalmış tekrardan iğne vuruyım mi çok kararsız kaldım çok korkuyorum bir şey olacak diye doktoruma da yazdım ama henuz cevap vermedi
Ozbekfamily Gul2808 benım oldu bır kaç kez vurulmadım 🥰 suan 29 hafta oldum hapta kullanıyorum aynı zamanda
irem Gul2808 aynısı bende sen bugün oldu canım anda öğreneceğiz bende çok korktum Rabbime emanetler. O kadardan bir şey olmaz diye düşünüyorum🙏🏻 Bakalım bende buradayım tecrübelilerden gelecek yorumlara bakayım
gamze1126 Gul2808 merak etmeyin o kadardan birsey olmaz zaten düzenli vurunuyorsanız. sağlıkcıyım bende cok vurdum insanlara. düzenli kullanımda o kadar kalması sorun olmaz
Gul2808 Ozbekfamily Bn de hap kullanıyorum daha önce 4 düşüğüm var ilk defa iğne kullanıyorum çok korkuyorum
Ozbekfamily Gul2808 hap da kullanıyorsan korkma benım hatta bır kere ıgnem bıtmıstı vurulmadıgım bır günde olmustu ertesı gün erken vuruldum. Çok şükür bırsey olmadı Rabbıme emanetler. 🥰♥️
Gul2808 gamze1126 kötü bir şey olmasında Bn canım yanmasına razıyım 🙏❤️ cvpladığınız için çok teşekkür ederim 😍
beybisi26 Gul2808 ilk haftalarda aynısı ben de de olmuştu panik oşmuştum diğer türlü de doz aşımı olursa diye vurmadıydım ama ben sabah da aspirin yutuyom akşama iğne