Ozbekfamily Hanımlar sızınde hamılelıkte goguslerınızde bıngıl bıngıl yumuşama oldu mu ya 🥺 şekli bozuldu sankı gobegıme degıyor. Bu durum kalıcı mı
balbocegim27 Ozbekfamily bağımsızlığını ilan ettiler sıcakta sütyen de takmıyorum evdeyken sorma gitsin
marbling10 Ozbekfamily ilk gebeliğimde çok byüdü ve sarktı, 3 yıl sonra çok hafif toparlanıyor gibi olmuştu ki yine hamile kaldım 🤭😬
Hilmus Ozbekfamily bitek göğüsler dağılsa keşke komple dağıldı vücud ayna ya bakınca kim bu diyorum kendime 🤣🤣🤣🤣
Selen37 Ozbekfamily göğsüm büyüdü ama dik ve dolgun büyüdü bu haline bayıldım 😂 tek sevmediğim uçlarım kopkoyu oldu 🙄
Merve6hg Mavii02 Oyle kalmıyor tabi ama koyu kısmı genişliyor ve emzirmeden sonra kalici yumusama oluyor. Helede catlak olustuysa sarkma bile oluyor
Ozbekfamily balbocegim27 önceden kalem koysam kalem durmazdı 😅 şimdi hersey durabılır o derece degıyor
aslanreis Ozbekfamily yeni evliyken benimde duruyodu simdi 9 sene oldu 2. Gebeligim 2 tane kalem koysam durur bence 😂😂😂
Hilmus Ozbekfamily inanın bide sıcaklar mahfediyor incecik dudaklarım goguslerime döndü burnum kocaman boyum kısa boynum kayboldu hep kayıp veriom 🤣🤣🤣🤣
Esraali Ozbekfamily hayat kısa gögüsler sarkabilir kğçük gögüslüydüm şimdi 4. Bebeğimi bekliyrm ama sarkık değil dolgun oldu emzirme döbemindede çok büyüyor sütten kesince minicik oluyor
Kubrakorkut Ozbekfamily benimde yumuşadı ya bazen çok serteliyo bazen çok yumusuyo acaba sütle alakası var mı uçları yarıldı bile açıldı bakalım nasil emzircez
alimerve Ozbekfamily bende de oldu ya bende diyorum ki kendi kendime sut dolup daha da sertleşmesi lazım değil mi