Mavis_anne Munzurrrrr 36+1 im Devlete gidiyorum ve asistan ne kilosunu nede boyunu söyledi.😔yüzünü de göremedim kizimin
Munzurrrrr Zehra-33- ben ne yesem bebeğe yaramış ben zayıflamışım ama genelde meyve ağırlıklı beslendim meyve kuru yemiş gün kururus kuru üzüm tarzında birde muz çok yedim o çok kaloriliymiş
Zehra-33- Munzurrrrr bende aynı çok kilo almadım doktor zayıf gördü normal doğumu risk gördü yani dayanıksız gibi geldim heralde ama bebeğim iyi maşallah 🥰
Munzurrrrr Zehra-33- aman canım iyi olsunlar da her şeye onlar için katlanıyoruz sağlıkla kucağımıza alalım da özele mi gidiyorsun doktora
Kubrah Munzurrrrr doktor bana hiç boyunu söylemiyor devlet hastanesi olduğu için sanırım kaçtır acaba 🤗
rosatue Kubrah benim ilk doktorum da söylemezdi. Devlet değil ama. Bebeklerin boyu ölçülmez, yanlış bir yöntem olduğu için doğru sonuç vermez demişti. Araştırdığımda gerçekten de öyle olduğunu öğrendim. Bazı doktorlar söylemiyor bile o yüzden 😊
Kubrah rosatue anladım 🥰 aman zaten anası neyse kızıda o olur 150 benım boyum mantar gibi geziyorum 😂
rosatue Kubrah hahahah estagfurullah Türkiye’nin boy ortalaması malum. Ben de selvi boylu beklemiyorum 😂😂😂
Munzurrrrr Zehra-33- normal gözüküyordu şimdiye kadar ama bebek bütün kiloyu göbeğinin etrafına almış böyle giderse sezaryan olır dedi
rosatue Kubrah benimki de yorum yapmadı. Doktor 20 kilo aldığım için biraz sıkıntı ediyor 😅 açılma olunca çatı muayenesi yapar karar veririz dedi. 37. Haftada açılma varsa çatı muayenesi yapacak galiba. Sizin muayene ne zaman?