Momandbabyy Munzurrrrr En son 34 haftalıkken gitmiştim 2423gr 46cm demişti doktorum. İki gün sonra randevum var bakalım kaç kilo olmuş. Merak ediyorum.🥰
Melikeadiguzell 36+0 haftalığız bugün tam😇Yarın randevum var o zaman öğrenicem ne durumda kızım diye inşallah sağlığı iyidir belki çatı muayenesi olabilirim cok heyecanlıyım🐣
Munzurrrrr Melikeadiguzell inşallah canım kendini kasma çatı munaesinde genelde hep bunu diyolar benim doktorum 40 haftalıkken yapıyormuş
Munzurrrrr Minigimm0611 canım sana ultrason resmi verdi mi orda fl diye birşey var orda yazan rakamı 7 ile çarp ortalama boyu oluyor
gulin-35 mrbld benımkı de 2600 ama zayıf dedı doktor bugun moralımı bozdu senınkı bısey dedımı bu konuda
Munzurrrrr cagla792 maşallah canım benim de 36+1 de 3100 doktor göbek etrafında kilosu normal doğum böyle giderse zor olur dedi
Munzurrrrr Kızlar ben de bugün gittim kontrole bebiş biraz kilolu böyle giderse normal doğum olmaz dedi doktor
mrbld gulin-35 Kilosu boyu iyi dedi hatta 2 hafta sonraya 38 bitince sezeryan düşünürsen alayım dedi ama endişe etmeni cok iyi anlıyorum canım, burdaki kiloları okudukca ben de bi endişe ettim 😬
Haticeackgzzz Munzurrrrr gelişimi 2 haftadan fazla önde gebelik şekeri yok ama kontrol edicez sürekli dedi
Munzurrrrr Seymatatogluozkin canım boyunu sende hesaplayabilirsin ultrason resmnin de fl yazan yeri 7 ile çarp ortalama boyu çıkıyor