demirmommm Boncuk123 o zaman ürolojiye de gidebilirsiniz. Ben kadın doğuma gittim ama diğeri de olur tabi ki.
Pinar__50 Boncuk123 ben geçirdim 3 gün hastanede kaldım. Doktora gitmenizi öneririm ilaç ile 3 ile 7 gün içerisinde normale biniyor bol bol su iç 😇
Pinar__50 Boncuk123 benden de gelmişti ama korkma bende de kan geldı hafıf kasıklarım agrıyordu idrarda yanma agrı hepsı vardı ama bir an önce doktora git ihmal alma kaç haftalık hamileydin ?
Boncuk123 Pinar__50 henüz hamile değilim kuzum geçen ay kimyasal geçirdim bu ay ne olur bilmiyorum 😞 bu şekildede olacağını sanmıyorum açıkçası 😞😞
Cycanbaz Bende de çıktı hap kullandım sadece 1 kutu bunun için ama geçmedi sanırım bu ara yanma var gibi. Üstelik normalde bile çok su içen biriyim sanırım geçmiyor bu anlamadım
Pinar__50 Boncuk123 bende de geldı ve bana dedıler biraz daha ihmal etseydın gelmeseydin düşüğe bile sebep olurdu diye ama ilaç tedavisi ile iyileşiyorsun hemen ve bir de özel bölge için sabunlar felan oluyor onları da bırak dendı bana ayağını sıcak tut çorapsız gezme 😇
Boncuk123 Ervan geldim şimdi kan verdim idrar verdim ama çok arttı. Sonuç bekliyorum dua edin bana 😞😞😞