FeriDee Kızlar. Oğlumun sarılık değeri 2 günlükken 6 idi. Çarsamba günü sarılığı 10.9 du şimdi 11.7 olmuş düşeceği yerde yükseliyo. Anne sütü veriyorum. 2 saatte bir emziriyorum. 2 günde 130 gr almış. Ama düşeceği yerde yükseliyo. Başına gelen var mı..
deryaersin FeriDee sade maden suyu ve kayısı kompostosu için sizin sütünüzden bebeğe geçer sarılığı geçer benim oğlum bu şekilde hiç sarılık olmadı yiğenlerim dede uyguladık onlarda olmadı arkadaşımın oğlu da sarılık oldu dediklerimi yaptı geçmiş sarılığı
MasalAlparslanMom FeriDee Arkadaşımınki sarılık yüzünden yatıyo 5 günlük oldu eve geçmediler henüz ama onunki daha yüksek muhtemelen ışık tedavisi görüyo. Anne sütünü kesip mama denediler . Anne sütünemi alerjisi var diye . O da değilmiş şuanlık beklemede
Sema99 FeriDee benim kızım sarılık oldu 2 gün kaldık 13deydi ışın tedavisi yaptılar ve yarım ve bir saatte bir emzirdim ertesi güne düştü sonra normal takip ettiler ışık tedavisi olmadan çok şükür iyiz 18 günlük olduk
Esrelf FeriDee biz en son 14 tü. Sonra da bakmadık. Hergün 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye devam ettik şuan rengi yerine gelmeye başladı. Birde normal bir sarılık 6-7. Güne kadar yükselip sonrasında kendiliğinden düşüyormuş.
Nurk1603 Kizlar bu uygulamanin dogum sonrasi annelerin bulustugu baska bir platformu vardi adi neydi hatirlayan varmi?
2prensessannesi FeriDee canim 7. Gune kdar articak sonra durma ve dusme evresind gecicek benimki6. Gunde 16 ya kadar yukselmisti sonra dusmeye basladi dustu seninki daha da azmis gecer
2prensessannesi FeriDee devlete goturdum hatta 16 iken yatirmak istediler bende yatrmadm ozel doktoruma goturdum o da takibe aldi 7. Gunden sonra dusmeye basladi gerek kalmadi
Esmmaa Biz hastaneden 9 la çıktık kontrolde 14 e yükselmişti doktorum güneşe çıkartmamı söyledi. Dediğin gibi bende 1 buçuk saatte bi süt verdim yada mama: kaka yaptıkça sarılığı atıyorlar çünkü. Sürekli tok olması lazım ve güneşin çok faydası var. Ben 1 gün 5 dk çıkarttım kısa kollu zıbınla, bebek arabasına koy yada balkonun güneş alıyorsa soy 5 dk güneşte tut gün içinde birkaç defa yap. Cam önünden gelen güneşin faydası olmuyormuş birebir güneş alması gerekiyormuş bizim ertesi gün 11 e düştü şükür 🙏