masallarin sezeryan tarihinizi ne zmn aldiniz acaba planli sezeryan olacak benim isllh allahin iznile sali 37 haftalik kontrolum var sizce artik belli olurmu?
Taze_gebe masallarin 38de ciğer gelişimi tamamlandığından o haftadan sonra veriyor genelde doktorlar. Kilosuna, suyuna kan akış, kalp atış vs göre karar verir doktorunuz.
karamelito masallarin 36+5im bana da hala birşey demedi doktorum 🙁 ben gurbetteyim annem de gün al da geleceğimiz zaman belli olsun artık diyor ama doktorum daha vermedi bir gün bile önemli bizim için diyor. iki arada bir derede kaldım bende 🤷🏼♀️
masallarin yarencaliskan yaaaa icim ferahladi bnde tam 37 ye de gidicem isllh sizn gbi olr nasl neye gore krr werdnz bnde 38 de olsn istiyrm tawsiyenz warmi?
yarencaliskan masallarin canım benim bebişim biraz minyon doktor 39lara kadar bekletirsem kakasını vs yiyebilir dedi birde doğunca gelişimi daha hızlı olur dedi ondan dolayı 38+3e kendisi verdi
masallarin EsraEse tabiki doktor belirliyor sdece neye gore diye merk ettm :) 38 de de 39 da da olablr demisri cnku bana
EsraEse masallarin bebeğin içinde bulunduğu durum ciğer gelişimi , sıvısı , kg gibi şeyler diyebiliriz bebeğe göre değişiklik gösterir kısaca :)
Momandbabyy Sedakbyk şu an kaç haftalıksınız acaba? Benimki de o tarihlere denk geliyor. Ama hâlâ gün vermedi.