Glsn58 ben başından beri 40lara kadar kendisi gelmezse hiç açılma da yoksa macera istemediğimi demiştim doktoruma. Önceki haftalarda yumuşama var vs dedi suni ile deneriz dedi ancak yine 0 sancı 0 açılma çıkınca doktor da bana bıraktı. Fitil var suni var deneyelim vs diye anlattı. Ama 0 açılma varken suninin başarını oranını vs de anlattı. Yanlış anlaşılmasın doktorun demesi ile seze dönmedim. Burada, çevremde veya youtube vs gördüklerimle açılma yoksa suni de alsan mecbur sez dönen çok oluyor diye şartlamışım kendimi. İllaki ben suni ile açıldı diyen olacaktır ancak açıkçası onu çekmek istemiyorum. Kendimi kandırmıyorum suni doğal sancımızdan kat kat fazla. Bebiş de içerde tombikleşiyor. Kesikli bir normal doğum vs de istemiyorum. Yani kumar oynadım. Normal isteyen biri olarak 2 cm bile açılma olsa saatlerce sancı sürse de suni alacaktım. Ama olmadı ben de çok kararsız biri olarak kendimi deli etmek istemedim. 0 açılma varsa suni almıcam kararımı uyguladım. Sonuç pzt sez olacak genel anestezi ile 🥴 (İnanki ondan daha çok çekiniyorum)