Zeyneplemehmet Kızlar 34 haftalık ikizlere gebeyim çift yumurta ikizleri bugun doktorum normal dogum yapabilcemi ama sonda bebekler donmezse tabi duruma baglı gene dedi 10 gün sonra tekrar cagırdı ve bebekler hayla aynıysa donmedilerse catı muaynesi yapıcanı soledi aranızda ikizlere normal dogum yapan varmı yada bu konuda bilgisi olan ne düsünüosunuz bu konuda
maat Zeyneplemehmet Bebeklerin ikisininde baş aşağı gelmesi lazımmış normal için. O da çok nadir oluyormuş. Ama olan var dedi doktorum bana.
Esrelf Zeyneplemehmet başa sabitlenmiş bir başlık var, prematüre anneleri diye. O arkadaş ikizlerini normal doğurdu.
Carsaflianne Zeyneplemehmet benim ablaminda 7 santim acilmasi olmus normal istermisin diye sormuslar ama o sezeryan olacagini dusundugu icin bi an korkmus istememis yoksa yapabiliyomus yanisimdi de keske deneseydim diyo
Zeyneplemehmet Şuan ikiside baş aşaya dönmezlerse son ana kadar tabi ama geriden gelen bebek için endişe ediom skıntı oluomu acaba die normal istiorum bnde ama illa bi kaygı var