irmk02 https://resimyukle.io/r/sBU7e7qIN4 üstteki dünün alttaki bugünün testi kızlar sanırım bugün pik olmuş. dün ilişkiye girmiştik başka hangi günler olsun
Ozfur irmk02 Merhabalar ben piki gördüğüm günü değerlendirdim sonraki iki günü değerlendirememiştim çok şükür tuttu tabikide herşey nasip ve bir mucize inşallah hayırlı haber alırsın🌸
irmk02 Nehir-Poyraz Nundiyebiri şimdi bugün akşam ve yarın sabah olsa olur mu yarın eşim nöbete gidecek evde yok yarın akşam
Nundiyebiri irmk02 ilişki sonra sı hemen banyo yapmayın biraz bekleyin belinizin altına yastık koyun inşallah güzel sonuçlarda alırsınız
irmk02 Nundiyebiri valla canım bu 6. Ay olacak herşeyi denedim geçen ay hatta yumurta takibi yaptırdım 3 aydırda ovulasyon testi deniyorum . Ama galiba geçen ay yumurta çatlamakta zorlandı diye düşünüyorum 5 gün çift çizgi koyuydu
irmk02 Nundiyebiri çok şükür canım değerlerimde sıkıntı yok doktor kilo vermen lazım dedi ama haşimatom var vermekte zorlanıyorum
irmk02 Nundiyebiri işte ona canım sıkıldı yapılan araştırmalara göre kilolular ()sakın yanlış anlama )yurt dışında daha çabuk gebe kalıyolarmış ve çoğul gebelik oranları yüksekmiş
Nundiyebiri irmk02 ve hiç kilo almadım gebelikte 4 kilo verdim şuan 105 kiloyum 36 haftalıgım ümidini kaybetme
Nehir-Poyraz irmk02 rica ederim canım ne demek doggy pozisyonu dene istersen bu değerlendirme zamanında