Alse35 NiLayY3506 biz çok sabırsıZız dayanamadık erkenden gittik 🤗 en güzeli 22. Hafta ☺️ Bu arada doktorunuzu ilk defa duydum İzmir medicanaya mı gidiyorsunuz
Cicibebemom yamacin_annesi yaptırmadım çünkü perinatoloji doktoru bize gelen 5 bebekden 1-2 sinde bu oluyor , bi hastalık değil korkmanıza gerek yok kendiliğinden geçiyor dedi ve geçti de dediği gibi ☺️
yamacin_annesi Cicibebemom öylemi çok sevindim 🥰 bende yaptırmadım yüzde 80-90 düşük ihtimali oluyor diye ve bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum 🙏 . Çok soru sordum ama kaçıncı haftada bebeğinizin kalpte parlaklığı geçti ?
Haticeey Hilalkorkmaz 1 hafta öncesinden alıyorum canım randevularımı özel olduğu için 2 gün sonrasına veriyorlar hemen
Hilalkorkmaz Haticeey benim gittiğim özel çok yoğun olduğu için erkenden aldırdılar oyuzden dedim canım
Ertucanba fatmArslan06 merhaba bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınızmı yada önerebileceğiniz doktor varmı acaba
Cicibebemom yamacin_annesi valla tam hatırlamıyorum ama teşhisden 2-3 hafta sonra olması lazım birde 20 küsür haftalardaydım
Haticeey Hilalkorkmaz Anladım canım benim gittiğim hastanede 5 tane doğum doktoru var herkes kendine göre yoğun oluyor tabi
busraaklnc Meltemfatih17 aynen normalde devlete gidiyorum detaylı ultrason için randevu bulamadım o yüzden gülben hanım a gidicem
1psikologmom deryakadri bende gideceğim inşallah nasıl randevu aldınız . Ben normalde Mehmet emin ayağ ın özel kliniğine gidiyorum . Pazartesi kontrolüm var o zaman yönlendireceğim dedi ama ben merak ettiğimden soruyorum yine de 😊randevu alma ve nasıl yaptınız
NiLayY3506 Alse35 heyecandan yanlış okumuşum 😂 Karşıyaka’da ki medikal park hastanesine gidiyorum 😂 kusura bakmayın. Bende diyorum medikalde böyle bi doktor mu vardı diye ☺️🙈
Alse35 NiLayY3506 ayy ne kusuru canım bende çoğu zaman konuşmalarda medical park diyorum 😅 ben de o hastanede 3 farklı doktora daha gittim dedim nasıl kaçırdım bu doktoru 🤣bu arada güzel hastane sağlıkla al kucağına inşallah 🙏😇
Gulsah94 Kadertun bende yaptırmadım ikili üçlüyü detaylı vaktim geldi ikili üçlüyü yaptırmadığım için yapmadı devlet hastanesi
1psikologmom deryakadri anladım siz normalde de devlette takiplisiniz o zaman . Beni de doktor bilgilendirir heralde . Teşekkür ederim 🌸😊
Calisananne25 Detaylı ultrason yaptıranlar kaçıncı haftada yapılıyor? Ben yarın 15. Haftaya giriyorum