Fatosss35 Kızlar 35 haftalik hamileyim bebegin kilosu 2400 cikti.bebegin kilo almasi icin ne yapmam lazim bana bi oneride bulunun cunku 38 haftada dogum icin gun vericek doktorum..o zamana kadar bi 3 kilo olsa
Demirgulsum Fatosss35 ben de 36 haftalık hamileyim 35teyken 2600dü kilosu. Bu hafta sadece 120gr almış. Sancım ve 1 cm açıklığım oldugundan ben de ne yesem kar diye araştırdım. Genellikle kaşar kırmızı et yeşil yapraklı sebze (semizotu vs. ) pekmez tahin balık kuruyemiş ceviz muz kabak çekirdeği avakado yumurta ve süt içeriği yüksek yoğurt kefir öneriyorlar. Ben de gün arasında kendime tabaklar hazırlıyorum. Mesela tabakta yoğurt muz pekmez ceviz felan oluyor. Besinlerin emilimini azaltan kafeinli çay kahve türü şeylerden uzak olmak lazım bu haftalarda
Hamileadayibiranne Fatosss35 süt ve süt ürünleri, ceviz, fındık, badem, karpuz, kiraz, muz, kaşar peyniri, sade soda ve cici bebe çok kilo aldırıyor bence
MerveAkty Fatosss35 34+6da 2490 di 36+0 da 2880 gr olmuş 😊 gün aşırı muz yedim ceviz yedim ama bolca karpuz yedim karpuzun katkısı büyük bence 💕 37+6da sezeryan olucam geçen hafta 2900 3000 gr olur diyen doktor 3 ü rahat geçer 3200 ü de geçer bence dedi 🥰