halaycibasi Kızlar şeker yüklemesinden sonra üstüne ağırlık çöken uyku hali yaşayan oldu mu? Ben kafamı kaldıramıyorum nerdeyse. Biraz uyudum kendime geldim gerçi ama bi garip oldum. Bebekte daha hareketsiz gibi sanki.
merveklyc halaycibasi Bende olmuştu aşırı bir yorgunluk kan alan hemşire muhtemelen şekerin çok yükseldi ya da çok düştü demişti öyle de oldu sınırda çıktı 😒
-ilk-gebelik halaycibasi bende de oldu canım bebeğim de hareketsizdi normalde cok hareketlidir. İki güne kendine geldi ama yeniden bebek
halaycibasi merveklyc benim çok şükür normal çıktı. Hatta en düşük sınırda çıktı açken verdiğim kandaki değerim. Acaba ondan mı böyle oldum bilmiyorum ya. Bide sıcak git gel yaptım belki o da etkili olmuştur. Bebek hareketlerin normal miydi peki sonrasında acaba ?
halaycibasi -ilk-gebelik hareket ediyor ama sanki az gibi geldi bana da. Aman bi problem olmasında canım korkutmasın beni ☺️
merveklyc halaycibasi Ben baya bi kötü olmuştum hatta benimle beraber bikaç hamile de kötü olmuştu normal bence bazı insanlarda olabiliyor geçer merak etmeyin.☺️ Bebek hareketleri normaldi yorulduysanız ondan az hareket ediyo olabilir belki çok geçmiş olsun 🌸🙂
halaycibasi merveklyc evet sanırım yorulmuşum dinlendim şuan biraz daha iyi hareketleri. Çok teşekkür ederim 🥰🌸