Basak26 Babytmr evet doktor da şaşırdı 😅 bazen yanıltıcı olabiliyor ultrason ama yine de doğmadan bilemeyiz tabii belki 300 gram fazla çıkacak belki az
Burculi06 aycanasel benimkini hiç söylemediler ya neden acaba siz hangi şehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Betulztrk aycanasel 37+2 3400 gr dedı bugun ve normal bekliyoruz 4 kıloyu gecer dıye korkuyorum acıkcası
Mervebm60 aycanasel geçen hafta tam 35+0 da gittim 3 kiloydu yarın tekrar randevum bakalım Kaç olmuş 🤩
Burculi06 aycanasel anladım ben ankaradayım canım bana hiç söylemediler sanırım şehirden şehire de değişiyor
Betulztrk aycanasel bakalım ne kadar olucak bu hafta gıdınce hayırlısıyla saglıkla kavusalım bebeklerımıze 😍
hilalkesoglu Haftamda 2.400 dü yarın kontrolümüz var 35+6 haftayız bakalım kaç kilo olduk 😍 merak ediyorum kontrollü besleniyorum fakat bu 2 haftadır karnım çok fazla büyüdü sanıyorum ki bizde biraz fazla çıkabiliriz 😅
birtriptanesi ayse95 maşallah çok iyi kilosu ama daha da artarsa normal doğuma engel olur yani öyle diyorlar. 🤷🏻♀️ Peki bir şey soracağım siz toplamda kaç kilo aldınız acaba
ayse95 birtriptanesi evet doktorum da oyle soyluyo ama saglikli bi sekilde kucagima alayim da normal sezeryan hiç farketmez ben cok bekledim çocugum olsun diye bi ölü doğum birde düşüğüm var