Zeyneplena34 aycanasel Benimde daha bugün geldim 36+2 3300 gr dedi doktorum. Baştan beri 3 hafta kilo olarak önden gidiyoruz. Biraz iri bebeklerimiz olacak sanirim 😂
MinikGrilBaby aycanasel aynen öyle bebeğim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah suyumda fazla benim nasıl olacak bilmiyorum
gulsahalp aycanasel 😂😂 çok haklısın canım keşke okuyup doktor olsaymışlar 😜 bu haftaya gelince bu posta tekrar geleceğim sağlıkla al kucağına 😊
minicikanne aycanasel 38 haftalıkken 3500dü, bu gidişle 1 hafta sonra 3800 olur dedi doktorum ama bugün muayene oldum 3600 olmuş. Bazen tombik gidiyor, bazen az kilo alıyor.
Sule54 aycanasel Bizim bebiş de biraz önde 3545 gram beyefendi doktor az ye dedi çok kilo alıyo tatlı makarna pilav yasak inşallah tez zamanda sağlıkla gelirler
Sule54 aycanasel Artık meyve yerken bile düşünüyorum ya normal doğum olmucak yoksa 37+0 haftada 3 buçuk kilo fazla dedi doktor
Zddmzdmr aycanasel merhaba canım, 38+4, 4200 gr . Doktorum sezeryan isteseydim bugün yatışımı verecekti fakat normal doğum istediğim için salı gününe kadar müddet verdi. Çarşamba sezeryana alacak. Sizin belli mi 🥰
aycanasel Zddmzdmr devlet hastanesi ilk bebeğim oldugu icin sezeryana yonlendirmedi,ama bebek kilosu fazla daha 3 hafta da var ben normal dogum yapabileceğimi sanmıyorum..
Zddmzdmr aycanasel benimde o şekildeydi hep normal diyorduk ama şuan kilosundan dolayı normal doğum için son 5 gün dedi. İnşallah bizi üzmeden sağlıkla gelir evlatlarımız gönlümüzden geçtiği şekilde 🤲🏻
Civciv222 Zddmzdmr 31. Haftada bebeğiniz kaç kilo idi hatirliyormusuz? Benim bebeğimde iri o yüzden merak ettim
Basak26 aycanasel evet gelişimi baya öndeymiş bebişin ben 38.hafta içinde gitmiştim 3700 civarı çıktı ultrasında bana da Bi hafta önde demişti 38. Haftada 🙂 ama tam 39+0 da 3200 doğdu o başka 😅
Babytmr Basak26 baya yanılmoş dr böylede duyunca rahatlıyorum bizimde şuan baya ileride çnkü😬 normalde düşüdüpüm için sıkıntı