Nzlozkn Tansiyon ilacına başladım bugün ve bebegim normalde sürekli hareket ederken bugün Hiç hissetmedim tansiyon ilacı böyle bir etki yapar mı acaba? Alfamat kullanıyorum
Dlkaltnrs Nzlozkn bende kullaniyorum gunde 8 tane suan hastanede yatiyorum tansiyondan maalesef 😔 ama cok sukur bebegim hareket ediyor meraklanmayin panik yapmissinizdir
Nzlozkn Emirinannesi34 hadi ya o zaman bende mi sıkıntı var acaba bilmiyorum normalde aşırı hissederdim bugün ilacı içtiğim saatten beri sadece 1 defa hissettim ilaç olumsuz bir etki yaratmaz herhalde dimi
Nry0682 Nzlozkn günde 6 adet alfamet iciyorum böyle bi yan etkiai hic olmadı.Olumsuz bi etkisi olsa doktor vermez zaten.
Emirinannesi34 Nzlozkn yok yok endişeye kapılmayın solunuza yatın tatlı yiyin hareket edin. Çocuğa yan etkisi olsa doktor vermez
Nzlozkn Nry0682 öyle mi çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız evet zaten tansiyon ilacını kullanıyorum yıllardır ama Doktor ilaç değişikliği yaptı bugün de ilk defa farklı ilaç kullanınca endişelendim sağ olun
Nzlozkn Dlkaltnrs çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin benimde baya sıkıntılı o yüzden çok korktum ama içimi rahatlattınız inşallah iyi olursunuz ❤️