papatya56 25 hazıran yumurtlamayı gordum o günden berı kasık agrım var gecmıyo döllenme agrısı olabilir mi yumurtlama gununden beri kasık agrısı yasayıp hamıle kaldınız mı
Mukocetin papatya56 Bende yaşadım canım hatta acile gittim kasik ağrısı için Gebelik testi yaptı doktor ama ozamanlar çıkmadı ve 13 sonra tekrar gittim gebe oldugumu öğrendim
Zeynepylmaz92 papatya56 ayni durumu yasadm ve bn şok çikolata kistim oluşmş 1 ay içinde 😳 bende döllenme dye düsünmstm
Seyda1990 papatya56 canım bende de vardı kasık ağrısı Pazartesi doktora gittim yumurtlama gunummus yumurtam baya büyümüş o sancı ondan olmuş bana değerlendir dedi ama 3 gün sonra regli oldum
papatya56 Mukocetin Canım cok kasık agrım var hıc gecmedı yumurtlamdan berı daha var adetımede bekliyorum hastaneye gitsem mi dedım
Mukocetin papatya56 Bı doktora gitsen iyi olur başka bişey de olabilir Allah korusun canım Allah şifa versin
papatya56 Mukocetin Yumurtlamdan ıkı gun once gıttım mauyne olmuştum doktor rahimin iyi dedı yumurtlarında temiz demişti acaba dedım döllenme belırtısı mı
Mukocetin papatya56 Olabilir canım bende çok sancı çektim Doktorlar öyle olunca hamilelikten şupeleniyorlar
papatya56 Zeynepylmaz92 Canım ben gıttım doktora 8 gün once doktor rahimin temız dedı yumurtaların temız dedı bana
Zeynepylmaz92 papatya56 benmde öyleydi zaten sasrdgm noktada bu zaten hic bi sorn yoktu temizdi ki sürekli gidiyrm snra inanamdm baska dktra gittm oda aynısını söyledi
papatya56 Mukocetin İnşallah ondandır canım normalde adet zamanında adetten bir gun once kasıklarım sızlar yumurtlamadan berı kasık agrım geçmedi erken gördüm yumurtlamayıda Rabbım nasıp eder inşallah 🤲🏻
papatya56 Seyda1990 Benim adetim 13 temmuz 13 gun var yumurtlamayıda erken gördüm inşallah adet olmam
Burcu3506 papatya56 canım bana da hep dikenler battı ve göğüs agrısı hiç geçmedi bugün beta 916 çıktı:)
papatya56 Burcu3506 Darısı başıma canım benımde oyle dıkenler batıyo sankı adetten once mi yaptın canım Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsın