Taner91_zemine Meleekk sormayın bunda hiç inanamıyorum hiç kızımı erkekmi diye bir umudum detaylı ultrason ama doğuma kadar inanamicam ilk oğlum pembeleri giyip gelmişti
Sibellix nurnacar yaaa bende bugun gıttım 14 haftalık duz yatıyordu bıze donuk deıldı ayaklarnı kıpırdattı doktor buyuk ıhtımal kız dedı bır dakıne gelısınde yıne bakalım dedı yaa sizde smdı boyle dedınız hayrl kırıklogı yasarm ya tabı once saglıkta
Kiscimn Meleekk 14.hFtada oğrendim, inşallah kız olacak, 16.hafta bidaha sordum kesin kız dedi doktor.
219Eyll nurnacar banada bugün doktor kesin kız dedi ama değişirmiki acabaa yaa ona göre alışveriş yapıcam .detaylı ultrasonu beklesemmiki 🤔
Meleekk 219Eyll kaç haftalıksın. Sanırım ben bekliycm detaylıyı alışveriş yaptıktan sonra değişirse üzülürüm 😊
nurnacar 219Eyll sakın hemen yapma bana da 1e 3 veririm bu kız dedi değişti acele etme alışveriş için
219Eyll Meleekk 17 haftalığız cnm 27 temmuza gün verdi detaylı için cinsiyet kesin kız dedi ama böyle değişenleri duyuncada kafam karıştı bekleyelim o zaman acelemiz yok