Hosgeldinbebek Canım kızlar 💙 ptesi kan verdim beta değerim 30 çıkmıştı, bugun yine verdim 203 çıktı. Bu arada adet günüm normalde yarın olmalıydı. Değer nasıl sizce, çok mu artmış 🙈 3 başarısız gebeliğim var bunda baya karamsarım açıkcası :(
sehrengiz_8 Hosgeldinbebek artışın güzel olmuş canım benim de bir kürtaj iki kimyasal gebeliğim var aynı korku bende de devam ediyor keseyi gördük kalp atışını henüz göremedim 6+3 üm şu an İnşaAllah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gamzesay Hosgeldinbebek değerin normal olarak ilerliyor canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gamzesay Hosgeldinbebek benim de elimden öper bi oğlum var ondan önce 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi oğlum 5 yaşında yine istiyoruz ama gene aynı oldu düşük yaptım maalesef seni çok iyi anlıyorum
Omay0707 Hosgeldinbebek ben demiştim sana 🥰🥰 çok güzel beta değerin bence güzel artmış Bu arada adet olmadım 3gün geçikti ovulasyon testi https://resimyukle.io/r/PlGOPH0Q6S bu şekilde kan verdim sonuç bekliyorum inşallah vardır dua etttt
Hosgeldinbebek sehrengiz_8 Amin inşallah siz de sağlıkla alırsınz kucagınıza, benim de 1 kürtaj 2 kimyasal beni en iyi siz anlarsınız sevinmeye korkuyorum
sehrengiz_8 Hosgeldinbebek aynen öyle çok hissiz hissediyorum hani umutlanmak da istemiyorum hevesim kursağımda kalmasın diye çok değişik bir duygu
Gamzesay Hosgeldinbebek yok yapılmadı burda özele gidiyorum ama o da aynı devlet gibi doktorlar ilgilenmiyor
Gamzesay Hosgeldinbebek sen ümidini yitirme biraz daha bekle önce bi muayene ol sonra doktorun der zaten betaya bakalım ya da bakmayalım diye keseyi görürsün inş bize be haber ver burdan :))
Hosgeldinbebek Gamzesay inşallah olur sizin de ya, doktorumla konuştum artış iyi dedi, inşallah yazarım size d💚