cigdmpkr Kızlar hamilelikte goguslerim çok buyumedi sadece kahverengi yeri koyulasti ama ucuna gelirsem yok denilecek gibi çocuğu nasıl emziricem boyle bnmki gibi olan varmı yada yapmam gerekn birşey varmı çıkması için 😒😒🙈
Eliffff cigdmpkr kaç haftalıksın canım.ilerleyen dönemlerde büyür sıkma canını.çıkmazsada apartlar var onlarla emzirirsin
iko58 cigdmpkr benim bir taraf var bir taraf yok. Silikon uçla zorluyorum hiç olmadı sağıp ağzına döküyorum
SmerKa @CennetEsmerMelegimKahraman cigdmpkr bende doğum yapalı 4 gün oldu bir göğüsün ucu yok biri az da olsa var avent silikon göğüs ucu almıştım iyi ki almışım dedim olmayan göğüse yapıştırıyorum hiç zorlanmadan emziriyorum arada çıkarıp vermeye çalışıyorum alışsın diye hem d çok çatladı onunla emzirmek bi nevi daha rahat oluyor doğumdan önce önlem al ki sonrasında zorlanmayasın 😊
Marpling cigdmpkr göğüs ucu aparatlarını aradtır mutlaka al hastaneye giderken yanında olsun.belki onunla emzirmek zorunda kalabilirsin
Eliffff cigdmpkr dediğim gibi üzülme canım çıkar çıkmazsada silikon göğüs uçları var olmayanlar için.bebişini emzirirsin onla
ZeykemKaya cigdmpkr benımde var gıbı yok gıbı bunu degerlendırmek ıcın anneme gostermem lazım ama utanıyorum😂 Varmı ucu yokmu bu yeterlımı dıye soramıyorum😂
cigdmpkr ZeykemKaya Bnde bidahaki gittiğimde gostericem seninki de boylemiydi diye belki genetikdir 😂
ZeykemKaya cigdmpkr yaaa ben hayatta acamam 🤣🤣🤣 Nabcaz bılmıyom valla ama şöyle ornek bereyım nohut gıbı benım varmı sayılıyo acaba yok mu😂 yeterlıdır ins
cigdmpkr ZeykemKaya Ozaman iyi seninki bnm arkadaşın ki ne bakmistm ben emzrirken oda öyleydi ama bnmki bi çıkıyor bi iniyo dümdüz oluyor kafasına gore 😂valla birşey yazicaktm da burada ayıp olur 😂😂