MommySharkdutdutdutut Masal diyee bir hanım vardı yaninda harfler vardı ben uzun zamandir goremiyorum doğum mu yaptı bi etiketleseniz 😁
mom073 MommySharkdutdutdutut olabilir oyle şeyler :))bisey sorucam 14+3 teyim isyerindeyim belim agriyor kasiklarim agriyor bir de masaya kafami koyup uyumaya çalıştım ama karnima baskı oluyor gibi..Vajinadada zonklmaa var korktum ya klima mi çarptı desem 27 derecede
MommySharkdutdutdutut mom073 canm bel agrin ayakta vs yada oturuş seklinden olabilir , kasik ağrıları malesef gebelik donemince çok normal şeyler zonklama igne batması gibi bir şey mi oyle birsey sen magnezyum yazacaktır doktor cok mu yordün kendini
mom073 MommySharkdutdutdutut yok bütün gün oturdum hic iş yapamadik bulanti da vardı ya..igne batması magnezyum verdi de tadı çok kötü süreli içemiyorum ara ara içiyorum
MommySharkdutdutdutut mom073 gunluk 1 adet kendini zorlaya zorlaya ic canm aksatma ilerisi icin de gayet iyi olur snein icinbirazcik musait olan yerde uzanmayi deneyebilirsin
MommySharkdutdutdutut mom073 Bide yastik vs koy altina kendini yorma fazla oturur pozisyonda olma gez dolan uzan 🌼💐
MommySharkdutdutdutut Masal53 aleykum selam nerelerdesin uzun zamandir gormuyorum yahu 😂dedim bu kesin dogurdu
MommySharkdutdutdutut Masal53 Ay ciddimisin 🤣😍😍😍ay cok sevindim masallah sana bende dedim kesin doğurdu ya ya vallahi çok sevindim saglicakla büyür 😍😍