Rusnam Evet arkadaşlar 3 günlük süren yumurtlamam sonunda çatladı . Ebru Ceylan bilgisi sayesinde çok rahat süreç geçirdim umarım 17 gün sonra Allah’ın izniyle müjdeli haber alırım alırız 🥰 bu ay benimde aynı dönem ovulasyon testi yapan var mı ?? ,🤗
papatya56 Rusnam 25 hazıran yumurtlamayı gordum 3 gun sonra catladı beklıyorum bende inşallah guzel haberler alırız
Ysmn211 Rusnam ne yaptınız da çatladı acaba. Bemom de 5 gündür pik ama iğnenin etkisi diyen var. Ama bence çatlamadı
Cananyildiz Rusnam canm inş. çatlamştr ama çatlamayp kistlestigi zamnda cizgi siliklesyor bilgn olsn 3 gün yumurtlaman sürmüs yani şuan kesin emin olma bence
Zeyneptuba Rusnam 28 29 haziran yumurtlama ertesi gün çatlama. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Rusnam papatya56 inşallah ben normalde 35 günde bir adet olurum yumurtlamam hep geç olur diye düşünmüştüm ama adetin birinci gününden itibaren 10 gün yumurtladim ve bu süreçte hep ters rahim pozisyinu denedim . Allahim herşeyin hayırlısını nasip eyle 🙏
Mzg_15 papatya56 aaa bende 25 Haziran’da yumurtlama gördüm 26 Haziran’da yumurtam çatladı 🤗 umarım isteyen herkes gebe kalır 💙
papatya56 Rusnam Benim adetım duzenlı bende 10 gun yumurtlamayı gördüm canım ters rahım pozısyonoda inanmıyorum iki hamileliğimdede eşim üstte ben alta olarak hamıle kalmıstım ıkısıde düştü inşallah olmustur
Ysmn211 papatya56 Ebru hanima yazdım yumurtlama ve çatlama aynı şey dedi. Şaşırdım. Aynı şey ise neden siliklesmesini bekliyoruz. 5 gündür pik benim testler. Daha da testler ziyan olmasin diye yapmıyorum
papatya56 Ysmn211 Çatlaması lazım dıye biliyorum sıvı alımını kesiyon dıme canım yumurtlama gununden beri kasık agrım var nedendir bilmiyorum
Mzg_15 papatya56 benim de göğüs uçlarımda ağrı var sütyen bile takinca ağrı yapıyor dokununca falan ağrıyor normalde regl olacağım zamanlar bile ağrımaz. Gebelik testini ne zaman yapacaksin kuzum 🙂
Mzg_15 papatya56 eşimde bendee çok sabırsızlanıyoruz 😂 hatta pazartesi gidip kan tahlili yaptırsam mi diye düşünmüyor değilim 😂 çünkü 10. Günde kanda görenler varmış
papatya56 Mzg_15 Benim pazartesı 11 gun bende kendimi tutabilirsem 14 gune kadar yapmıcam eşime kalsa bugün kan verırdım 😅akıntım nıye gelıyo bılmıyom hamılelıkten mi adet mi olcam bilmiyorum