Gizmom Kızlar 6. Aya yeni girdim sayılır ama 3 gündür ayaklarım cok şiş bana cok erken geldi sanmi sonlarda şişlik olmuyormuydu
N-h-e123 Gizmom sıcaktan heralde bende şiştim kilo yok ama görüntülü aramalarda, fotolarda bariz belli oluyor 🥲24 haftalığım bu arada
mlkkk Gizmom ödemin hamileliğin her haftasında olabilir canım bide şimdi sıcaklarda bastırdı oda tetikler
Gizmom N-h-e123 bende kiloda var aldım çünkü ama gercekten ayaklarımda daha cok belli olsada vücudumun her yerinde var sanki allah yardımcımız olsun
Rahimedymz Kızlar benim 33.haftamda olmuştu ödem yemeklerde aynı yedim tuzu ama yoğurtta yada kahvaltıdaki yumurta domates vs de ilave tuz kullanmadım ve günlük yaklaşık 4 lt su içtim bu şekilde 1 haftada geçmişti. Şuan 38+2 yiz dün yine şişti ayaklarım 😔
simgekocann Benim 7. Ayın sonunda başlamıştı azar azar 1 hafta sonra 9. aya giricem ve arttı ödem durumum yürüyüş çok iyi geliyor tavsiye ederim 😊
Gizmom simgekocann inanın iş yerinde 1-2 saatte bir kalkıp yürüyorum evet iyi geliyor ama geçirmiyor sabah kalkınca geçiyor sonra yine şişiyor
Rahimedymz Gizmom bence tuz ve su tüketimiyle alakalı su tüketimi azalınca ödem oluyor diye düşünüyorum kendimde öyle gözlemledim çünkü
aslanreis Bende çok şişiyordum geçen haftalarda 26. Haftaya girdik şimdi normale döndüm doktorum tuz şeker içinde tahlil yapmıştı normal çıkmıştı zaman zaman olucak heralde