LutfiyeKutlu Kızlar boğazdan acı su gelmesi yaşayan oldu mu enfeksiyon sanırım idrar kültürü yaptırdım sonuç yarın cikicak kafam karışık biraz çok yüksek çıktı enfeksiyon dahiliyeye gözükmem gerekmiş sonuca göre yine yuksekse
BusraUras LutfiyeKutlu benimde midemden acı su geliyordu ama hep reflüden ve mide yanmasındandı. Çok geçmiş olsun.
milena11 LutfiyeKutlu ağzına gelen acı su mideden reflü olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu ile alakalı değil
Ilkayy LutfiyeKutlu gastirit veya reflüdür canım benimde öyleydi gastirit çıktı hem acı su geliyor du hemde boğazımda sanki bişey takılıyordu
Mom0891 LutfiyeKutlu sağlık ocağında idrar tahlili yaptım idrar yolu enfeksiyonu var denildi, aynı gün idrar kültürü verdim hastanede bugun çıktı sonuç üreme görülmedi.Doktorum bol su iç dedi🥵
LutfiyeKutlu milena11 ışte boğaz enfeksiyonu dendi antibiyotik kullana bilirmişim yatış bile yapila bilirmiş veya serum verebilirlermis
BusraUras LutfiyeKutlu bende de öyle oluyor. Acı su ağzımda zehir gibi bir tat bırakıyor ve yemek borum acıyor.
BusraUras LutfiyeKutlu bende hiç enfeksiyon çıkmadı şimdiye kadar. O kadar çok yandı ki midem hamilelik boyunca reflüden ağlayarak uyandım resmen çoğu zaman. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede gider enfeksiyonunuz.
LutfiyeKutlu BusraUras inşallah sağolun allah razi olsun bende de olan birşey deık reflü hamilelikte oluştu
BusraUras LutfiyeKutlu bende de reflü hamilelikte oldu öncesinde yokyu doğumdan sonra gider inşallah.
LutfiyeKutlu BusraUras bebege zarar vermesin yeterki ben ilaçla düzeltirim inşallah doktor çok yüksek olduğunu soyledi
BusraUras LutfiyeKutlu vermez inşallah doktorunuzun tavsiyelerine harfiyen uyun. Sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.