Young_mother Heather fırını bozuldu eşimin arkadaşı gelip tamir edicek hala gelmedi ya ailenin yanına gitmiş başka memlekete :(
Heather Young_mother normal tamirci çağırın olmaz mı? Yada tencerede de kek yapılıyo öğrenciyken yapıyoduk biz fırınımız yoktuda😁 diyorum ya şekeri geçtim o koruyucular katkılar hem size hem bebeğe zarar. Bir sürü pişirilmeyen tarifte var mesela.
Symazturk Young_mother aşırıya kaçmadan yemenizi öneririm diyetisyen şöyle demişti 1 çataldan sonrasının tadı hep aynı ha beynimiz ve midemiz bunu anlamıyor o ayrı 😂 ilk dönemlerde BÖyle yerseniz son zamanlarınızda sıkıntı olabilir 🐣
Hale007 Young_mother ben hıc tatlı yıyemıyorum aksine hamılelıgımde hep ekşi yedim cıgköfte aşırı canım çekerdi her bünye de farklı iste açık çaya bile limon sıkıyorum ya 😂
Young_mother serenty_123 olsun bişey olmaz doktorum gayet sağlıklısın şekerin de yok dedikten sonrası
BusraUras Young_mother bilmem ki. Ben yedim tatlıyı ama çıkaramadım hala atlıyı 😅🤣 içimde kaldı oğluşum 8 gün kaldı daha ne gelen var ne giden 🤣😅🤣
BusraUras Young_mother evet. Rabbim bağışlarsa inşallah bir oğlumuz olacak 😍 rabbim herkesin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
BusraUras Young1mother bende hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri hep erkek dedim. Rabbim yanıltmadı. Öyle doğmuştu içime. Öylede oldu 😍
Vera18 Young_mother her şeyin fazlası zarar tatlının fazlası aşırı zarar. Ayrıca bebek için de pek sağlıklı değil. İlk haftalarda dikkatli yiyin sonra sıkıntı olmasın 😊
gulin-35 Young_mother 12. haftaya kadar hergun abartısız bır kalıp cıkolata yedım sonra da tıksındım 😀
Birnergiss Young_mother hayır genellikle hurmayı ıslatıp ,çekirdeğini çıkartıyorlar ,kakao veya bal koyuyorlar robottan bizt yapıyorlar sonra da top şekli vererek şekil veriyorlar