Young_mother Ya 9 haftalık olucaz inşallah hamileliğimden beri sürekli çikolata çekiyor ve çok yiyorum kızlar ama canım çekiyor durduramıyorum böyle akışkan olucak browni kekler çikolatalar gibi daha doktor bişey demedi boğuyor da beni anlamadım gitti eriyorum yemeyince ağlıyorum sizce çokmu fazla yiyorum yoksa canım çektiği için yemem de Bi sorun yok mu bide bu haftaya kadar hiç kusmadım hiç midem bulanmadı şimdi biraz bulanıyor
BusraUras Young_mother herşeyin abartılısı zarar. Canınız çektiğinde nefsinizi köreltecek kadar yiyin. Benimde canım aşırı tatlı çekerdi ilk aylar her akşam yemezsem uyuyamazdım ama bir kup tatlı alırdık 3 tatlı kaşığı yer yarına bırakırdım öyle öyle atlatırdım tatlı krizlerimi.
eylusko Young_mother valla durduk yere kendinizde gebelik şekeri çıkartmayın ve daha ilk aylarda sağlıksız kilo almayın derim
Havva58 Young_mother bende günden en az bir tane yiyordum şuan 20 kilo aldım hatta almaya devam ediyorum bence dikkat edin derim sonra alışkanlık haline geliyor benim yemeyince elim ayağım titriyor su
Birnergiss Young_mother diyetisyenler doğal tatlılar yapıyor ,onlara bakarak kendinize sağlıklı bir şeyler hazırlayabilirsiniz
Mavilio2 Aşırıya kaçma zararlı olabilir bi dönemden sonra sıkılıcaksın zaten aynı şeyleri yaşadım 11 haftalığım :)
Young_mother Havva58 ya şekerim de normal hiç çıkmamış gayet iyi dedi doktor okadar çok yememe rağmen ama vazgeçemiyorum ki elim ayağım kıpır kıpır oluyor
BusraUras Young_mother maşallah 😅 ben onlardan birer tane birer tane yiyordum şimdi canım hiç tatlı çekmiyor. Bir süre sonra gider bu isteğiniz zaten inşallah 🤣😅
ebruzb Young_mother ayy okurken bile içim tuhaf oldu 😂 hamile olduğumdan beri tatlı çikolata pasta vs aşırrııı soğudum midem bulanıyor görünce 😬 13+5 im bir tek ultrasona girecekken midem bulana bulana yiyorum bebişim hareket etsin diye 😂 çok şükür henüz kilo almadım hatta kilo verdim 😂 bence tadımlık yiyin böyle böyle azaltır bırakırsınız sağlığınız için 🙏🏻🌸
Young_mother ebruzb ah bıraksam ah bıraksam ya çocuğa zararlı mıdır ki of anlatırken içim tuhaf okuyor lakin bırakamıyorum gece uyuyamıyorum
Kelebek14 Young_mother ya bnm çikolata değilde sürekli bişeyler yiyesim var boş anlarımı ne yiyeceğimi düşünerek geciriyorum
marbling10 Young_mother şeker hastalığı gibi bir durumunuz var mı? Yoksa bu kadar çok yerseniz çıkabilir ve gebelikte çok riskli diye biliyorum. Bebeğiniz bile şeker hastası olabilir. Ben de istiyorum ama ayarında yiyor bırakıyorum. Biraz kendinize dur demeniz lazım
Young_mother marbling10 doktorum gayet iyi dedi ne yediğine dikkat ediyor musun dedi malesef çok çikolata yiyorum dedim Allah Allah dedi
BusraUras Young_mother bilmem ki. Ben yedim tatlıyı ama çıkaramadım hala atlıyı 😅🤣 içimde kaldı oğluşum 8 gün kaldı daha ne gelen var ne giden 🤣😅🤣
Birnergiss Young_mother hayır genellikle hurmayı ıslatıp ,çekirdeğini çıkartıyorlar ,kakao veya bal koyuyorlar robottan bizt yapıyorlar sonra da top şekli vererek şekil veriyorlar
ebruzb Young_mother ilerde şeker yükleme testi yapıyorlar canım allah korusun gebelik şekeri çıkabilir o yüzden dikkatli tüketsen senin içinde bebişin içinde iyi olur😊
balbocegim27 Young_mother şuan bebek yediklerinden beslenmiyor ama faydalı şeyler de değil gebelik şekerin çıkar kilo olarak kalır
Babymommy Gebelik şekeri çıkarırsınız kendinizde. Paketli gıda zaten önerilmiyor içeriklerine bakın yok yok.. İlla tatlı yiyeceksiniz kendiniz yapın öyle yiyin, ya da güvenilir temiz bir tatlıcıda. Çünkü bu yediklerinizin size ve bebeğe hiçbir katkısı yok
Young_mother Babymommy demesi kolay ama üşeniyorum ve ayağa kalkamıyorum başım dönüyor doktorum da sürekli uzan demişti şekerim iyiymiş doktorum dedi Bi sıkıntı çıkmamış ara sıra ye dedi ama ben dayanamıyorum
marbling10 Young_mother ben ileriki haftalarda her akşam bir dilim ekmek nutella yiyordum eşim doktoruma şikayet etti🤭 o da bana kızdı bırakmalısın şeker çok tehlikelidir dedi