birsaglikci Hanımlar merhabalar. 9+2 gebeyim. 2 haftadır yoğun bir iştahsızlık, halsizlik ve kilo kaybı yaşıyorum. bu gibi durumlar yaşayan oldu mu? Nasıl başa çıktınız?
Selen37 birsaglikci 7.haftadan 12. Haftaya süren mide bulantısı, tiksinme yüzünden buzdolabı açamıyordum, yemek asla yapamıyordum. Ya anneme ya kaynanama gidip yiyorduk ben az az yiyordum. 3 kg verdim o süreçte ama 12. Haftadan sonra geçti bende
Mom567 birsaglikci 22 haftaya kadar 13 14 kilo verdim su dahi içemezdim bırakın iştahsizlığı bütün gün ağzıma lokma sürmezdm 22 haftadan sonra iştahım açıldı 31 haftaya kadar 8 kilo aldım şuan 33 haftalığım midem bulanmıyor ama iştahsızlık başladı
Morvy birsaglikci gayet normal kusma olmasa bile kilo kaybı olabiliyor bende kusmadım ama iştahsızlık ve halsizlikten dolayı bende vermiştim azda olsa
birsaglikci Selen37 darısı bize inşallah 🙏🏻 Gamzeligamzenur ayyy geçsin tez zamanda inşallah 🙏🏻 Mavis_anne epey uzun sürmüş evet öyle bakalım 🤷🏻♀️
Gamzeligamzenur Benimde 13.hafta ama geçmedi bir umut bekliyorum soğan sarımsakdan Tiksindim Yemek yiyemiyorum hayatım yayla çorbası tost ile geçiyor 😞
Mavis_anne 6.ayima kadar böyleydim.Sonra sonra geçti.Arada yine oluyor.Sıkma canını ilk 4 ay zaten bebek senden besleniyor kilo vermende normal.Ileride zaten alicaksin
birsaglikci Mom567 zaman hızlıca geçer inşallah 🙏🏻 böyle olunca da insan gebeliğin tadını çıkartamıyor
Mom567 birsaglikci amin inşallah sizede hemen geçsin zaman inşallah daha çok küçük annesi biraz sabır gerektiriyor🥰çok şiddetli bulantım olmasına rağmen ilaç kullanmadım çektim dibine kadar ama zaman hemen geçiyor merak etme🌸