Cigdemmom 2 gün önce 1 cm açıklık dedi nst inanılmaz sancı çıktı hissetmedim ama bu durumda ne kadar vardır doğuma artık gelsin 😣😣😣 38+5
ayfer69 Cigdemmom benimde 2 cmvardı açılmam pazartesi günü. Ama sancı çıkmadı doktor suyun gelirse kanaman olursa gel dedi bende bekliyorum ama dünden beri adet olacakmışım gibi sancı var karnımda birazda sertleşme toplanma oluyor karnımda bakalım inşallah açılma oluyordur hissetmeden 37+4 üm bende
midekoruyucu Cigdemmom tarihimiz aynı, bende açılma bile yok 😅 ara ara sancı vuruyor geçiyor. Şimdi dışarı çıkmam lazım, suyumun dışarda gelmesinden çok korkuyorum 😂😂😂😂😂 neyse ya Allah bismillah
Cigdemmom ayfer69 su yok kanama yok ufak ufak kasılma toplanma var okadar ağrı da yok bekleticek heralde sıpa 😅
ayfer69 Cigdemmom bugün çok az akıntıyla karışık kan gördüm ama yoğun olmadığı için endişelenmedim nişandır heralde
Cigdemmom midekoruyucu of eşimde tuturmuş asla bensiz bakkala inme getir kullan çıkma etme su gelir vs öyle beni dışarda yakalarsa su gelme olayı şansıma tüküreyim olmaz heralde ya şimdi kuaföre maniküre geldim 😅
Tokay21hulya 39+3dun tam 9 ayım biti ilk gebelikte tam 9 ayının bittiği gün doğurdum ama bunda bişey yok anlamadım üstüne üstlük aşırı derecede boğaz yanması çekiyorum normalmi sizce
midekoruyucu Cigdemmom 😂😂😂😂 dikkat et oralarda gelmesin, ben de çıkarken bez mi bağlasam acaba 😂 bak şimdi geldi aklma 😂😂😂😂
ayfer69 Cigdemmom çok az bir akıntıydı ama kırmızıydı diğer akıntıyla karışıktı sabah gördüm ama daha görmedim