crn345 Kızlar uyuşturupta mı sezeryan iyi yoksa uyutulmak mı ben narkozdan korkuyorum uyanamazsam diye sizce hangisi daha iyi kendine gelme sürec olarak uyutulmazsam hiseddermiyim acı felan
Hayalplt crn345 canım ben spinal oldum acı falan hissetmiyorsun bence spinal daha iyi şu açıdan bebeğini direk görme şansın oluyor ilk ağlamasını duyuyorsun çok güzel bir duygu
crn345 Hayalplt anladım canım fikir icin teşekkürler sonrasında cok agrı oluyormu iyileşme sureci nasıl
crn345 Emirinannesi34 benim catım sorunlu oldugu icin baştan beri sezeryan dedi iki ceşit oldugu icin ben sormak istedim buraya ama uyuşturma daha iyi diyor herkes uyutmalı narkozun etkisinden çıkmak sıkıntılı
Hayalplt Emirinannesi34 bana sormadılar dr o şekilde dedi öyle yaptılar ama iyiki o şekilde olmuş ilk ağlamasını duymak ilk görmek çok başka bir duygu
Hayalplt crn345 ilk yürüyüşü yapmakta çok zorlandım ama yürüdükçe daha kolay atlatiliyor acıyor ağrıyor diye yurumemezlik yapmadım dr de sürekli ara ara kalkıp yurumemi söylemişti o şekilde yaptım 1 haftaya toparladım ama yine de 40 gün boyunca dikkat ettim
Emirinannesi34 crn345 benim çatım, bebeğin pozisyonu herşey normal doğuma uygun ama tansiyon sorunum var son dk sezaryen olursa ben ney nasıl oluyor bizmi seçiyoruz doktormu öneriyor hiç bilmiyorum
crn345 Emirinannesi34 bazen doktor sorabılıyor o doktorun ilgisine alakasına baglı benim doktorum bana sormuştu
Emirinannesi34 crn345 valla hangisinin artıları eksikleri fazla bilmediğim için doktoruma bırakacağım bende sanırım