Deniiiza https://resimyukle.io/r/Spaq6lF6Cv cinsiyet tabi belli degil ama ben de yükleyim dedim bari bi bakın teyzeleri cinsiyetimiz nedir acaba 11+6
sehermstf63 Deniiiza bnde bugün bir arkadaşımdan ultrasyon siyah ise kız beyaz ise erkek olduğunu anlıyormuş
Sezenboz Kızlar ya 11 de nasıl öğrendiniz ben bu 13 haftalığım pazartesi gittim doktor cok küçük birsey söylemem dedi
Sezenboz Deniiiza meraktan ölelim biz ya😂🙈 benim içime hep kız doğuyor erkek olsaydı belli olurdu diyorum sen ne hissediyorsun
Deniiiza Sezenboz doktorun bakmasi lazim hic bakmadi bile daha gozukmez diye. Bacak arasindan bakilmadan gozukmuyomus. Daha erken bakmaya gerek yok dedi. Haftaya ikili taramaya gidicem belki gozukur. Siz bida ne zaman gidiyosunuz
Sezenboz Deniiiza 8haftadan sonra ayda 1 e düştü bu hafta gittim artık 16-17 haftamda gideceğim bizimkide cok hareketliydi bacak arasına denk getirdi ama bi türlü yakalayamadı sağlıklı plsun tabi önceliğimiz o 🙏🏻🙏🏻 İnsan merak etmiyorda değil 🙈
Sezenboz Deniiiza siz iki haftada falan mı gidiyorsunuz ki genelde 12 de cağırıyor ama ben cvs yaptırdığım için ikili tarama yaptırmayacağım oyüzden 13. Haftamda gittim
Deniiiza Sezenboz normal de benim de 12.haftadaydi ama ben 1 hafta once kontrole gitgim dun. Akintim ve bulantim kesilmişti birden bisry oldu diye endiselinip gittim ama yokmus haftaya da ikili tarama icin cagirdi
sehermstf63 Deniiiza bnde anlamadım herkesin siyah zaten baktm bir kaç kişiye onun kini istedim görüntüsünüde yok göndermedi