Selhan
Koca 6yıldan sonra tüp mide ameliyatı olup kilo verip kızına kavuşan anne hikayesi.. hamile kalmak karnında onun varlığını hissetmek tek bedende 2can taşımak ..vs bunları düşününce acaba ben yasayabilicekmiyim derken ve çok uzak gelirken bu hayal ameliyatimin 1.senesinin aynı gununde hamile olduğumu öğrendim🙈çalışan anne olarak okadar rahat bir hamilelikti kızçem karnimdada kollarımdada çok uslu cok şükür 😊 doktorum boyumun kısa olduğunu ve normal doğum için pelvik yapımın uygun olmayacağını riske etmek istemediğini sölediği için 6senenin sonunda bu güzel mucizeyi bende riske etmek istemedim biraz daha bekleyebilirdim ne ağrı ne sancı hiç yaşamadım fakat suyumuz azaldığı için 38+5de spinal sezeryan ile pamuk kızım melise kavuştum spinal için çok söylenti var ama şunu söyleyebilirim sadece doğum sonrası akşam yürüyene kadar bütün ağrı acı heleki o ana şahit olmak herşeye değer pahabicilemez bir duygu allah herkezi evladına sağ salim kavustursun olmayana tez zamanda bu mucizevi duyguyu tattirsin 😊