Merhaba arkadaslar. Buraya mağlesef çok geç fark ettim. Üye olmamıştım bu zamana kadar bol bol doğum hikayelerini okudum şimdi kendi pozitif hikayemi paylaşmak istedim sizlerle 😍
Ben tamamen kendi kişisel terimle planlı sezeryan olmak istedim ve 37+5 de doktorumuzdan gün aldık.
Pazartesi günü heyecandan uyuyamadık🙈
Salı sabah 6 buçukta yola düştük 7 de hastanedeydik anestezi görüşmemiz önceden yapmıştık. Spinal anestezi ye karar. Vermiştik.
Odama girdim ameliyat önlüğümü giydim güler yüzlü tatlı hemşireler geldi.
Sonda mı taktılar kesinlikle acımadı i hafif bir sızı oldu sadece.
Damar yolu açtılar
Anemnezimi aldılar. En son lavman yaptılar. Saat 8 de doktorum geldi. Muhabbet etti bize süreci anlattı gitti. 15 dakika sonra sedyede ameliyathane ye gidiyordum.
Ameliyathane ekibi çok iyiydi sedyeye oturdum doktor yapacağı işlemi anlattı hafif bir acı sonrası spinalimide yaptılar.
Bacaklarıma bir sıcak geldi sonrasında daha da hiç hissetmedim.
Doktorum geldi muhabbet ediyoruz. Biranda bir ses duydum gıykdiye ağlamaya başlayan meleğimin sesi. Nasıl ya dedim bitti mi 😅hemen yanağıma koydular öpüştük koklaştık.aldılar onu hazırlamaya götürdüler. Sonrasında beni hafif uyuttular 🙈 uyandığımda odaya alıyorlardı. Hemen bebeğimi emzirmeye başladım sütüm gelmedi. Bebek hemşiresi şırıngayla besleme yaptı 24 saat sonunda sütüm de gelmeye başladı. Çok şükür gazımda çıktı. Bu sabah eve geldik. Bebişim güzelce yıkadık şimdi misler gibi göğsümde uyuyor allah hepinize nasip etsin inşallah sormak istedikleriniz olursa mutlulukla cevap veririm 😍