Yesimce Merhaba arkadaşlar, 6 haftalık hamileyim kalp atışını henüz duymadık bebişimizin doktor bir problem Yok dedi ama insan ister istemez stres yapabiliyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ??
Yesimce Doktorum beni çok korkuttu duymamız gerekiyor artık neden duymuyoruz diye bu sebeple dün çok ağladım ve doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çakmak Erdem hastanesine gidiyordum
Yesimce Gizem1504 teşekkür ederim doktorun iyi olması çok önemli gerçekten bir kez daha anlıyor insan
Gizem1504 Yesimce Doktorum eekende duyabilirsin geçte duyabilirsin duyulmazsa vajinal ultrasondan bakarız dedi herkeste farklı zamanlarda duyuluyor o yüzden aynı süreli hamilelik yaşıyoruz iyi düşünün iyi olsun.
masisi Ben 6+3 de gebeliğimi öğrendim tek başıma gitmiştim kalp atışlarını gösterdi ama dinletmedi babayla dinletelim bir sonraki kontrolde dedi. 9 haftada tekrar kontrole gittik eşimle doktor yine dinletmedi 🙁 bende sormayı unuttum heyecandan. Şimdi 12. Haftada gideceğiz ikili test yapacagım dedi. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum bebeğim de ama doktorumu değiştirsem mi bilemedim!
KbraelenKesgin Ben de 5.5 haftalık oldum bugun doktora gıttım karından ultrasonda kese gozuktu 19 mm ama kalp atısı benım de duyulmadı haftaya tekrar gıdıcem