Hatice08 Kustuktan sonra size ne yapıldı benim parmak ucundan kan aldılar yeterli sonucu verir mi acaba ?
Sarew Hatice08 öyle olduğun da doktorunuz yeniden yükleme istiyor heralde bi kaç kişiden öyle duymuştum
Esra2306 Hatice08 içtikten sonra kustuysanız iptal oluyor kan sizi bilgilendirmeleri lazımdı içtikten sonra kusarsanız iptal oluyor diye
MineLule Hatice08 kusmamak için kendimi zor tuttum yoksa bir daha uğraşacağım diye diye derin nefes ala ala bir hal oldum hele ki ilk bir saat
Yalcnnaysgll Hatice08 ilk gebeliğimde yaptırdığımda ben kusmuştum iptal oldu 2 gün sonra tekrar içmen gerek demişti bilemedim💁🏻♀️
Ddemykn Yanlış hatırlamıyorsam eğer şeker yükleme testine giderken yanımda limon getirmemi söylemişti hemşire bu yüzden kusmamıştım ama sene taaa 2008 di ☺️
Hatice08 Yalcnnaysgll evet ama ben son 15 dk kala kustum bu yüzden parmağımdan aldılar tok sayılırsınız dediler şekeriniz gayet normal dediler
Hatice08 Prlkelif bir de bu açlık şekeri tokluk şekeri kan tahlili varmış onu yaptırsam mı acaba tam emin olamadım ben parmak ucundan
Prlkelif Hatice08 şeker ölçüm İçin verilen sıvıyı içmeden önce parmak ucundan kan aldı benim bildiğim açlık şekeri o oluyor ama yanlış bilgi vermiş olmayayım
Cennet-polat Hatice08 kusarsan geçersiz sayılır denmişti 1saat bekledim tam kan alcakken midem okdrkotu olduki orda küstüm hatta yazık hemşirenin üstüne bile geldi ama hemen aldı kanı kana geçmiştir baya zmanoldu hemen alalim dedi
Duygu_aslann Kustgunda gecersiz sayiliyor kan alan hemsire ustune basa basa söyledi bana kusarsan haber ver tekrar yapacagiz dye. Sizinki de supheli tekrsr yaptirmalisinz olur mu öyle sey.
Tsara Ben Sağlık ocağına gittim Hamilelik için açlık tokluk baktırıcam dedim aç karnına kan aldı sonra yarın gel kahvaltıdan 2 saat snra tokluk bakalımm dedi o şekerli suyu içmek zorundamıyız 🤢🤮