Yarendurmazz Merhabalar hastane çantamı hazırlıyorum da ben yenidoğan için primanın 2 numarasını aldım burada 1 numara küçük gelir diyenler çok vardı 4-8 kg arası diyor acaba kullanabilir miyim sizler kaç numara aldınız veya kullandınız acaba
zeytinkiz Yarendurmazz benımde agustos sonu Eylül başı kısmetse dogumun ama prima 1 numara aldım ben 144 lü maximum 10 gün kullanımlık yanı sonra 3 e geceyi düşünüyorum. Kuzenım yenı dogum yaptı 10 gün falan 1 numara kullandı sonra 2 küçük geldi sıkmaya başladı bacak kısmını ondan tecrübe ile aldım 🤷
Yarendurmazz zeytinkiz o zaman çantaya koymak için yine 1 numara almalıyım en azından ilk günler kullanması için 😇
zeytinkiz Yarendurmazz 2 cok aldıysan 1 i fazla alma ozman eve gecince 2yi kullanırsın 40-50 li 1 numara al yeter bence günde 10 bez kullanılıyor ortalama ona göre hesap yapıyorum ben ilk 2 ay için. 🤭
Yarendurmazz zeytinkiz 2 çok almadım sadece 1 paket hastane çantasını hazırlarken koymak için ama böyle olmayacak 1 almalıyım 🙈
Purpura26 Yarendurmazz Canım büyük gelir. 1 numara al sen az adet olandan çantaya koymak için Hastanede sızdırma yaparsa birde çok uğraşırsın
zeytinkiz Yarendurmazz 😄 evet bence de cok alma sonra direk 3 e gecersin 40 ı cıkmadan 3 e gecılıyor cunku. 🤭 Üzerinde yazan kg bakma sen bebeğin bacak popo kısmı etkiliyor daha cok önemli olan sıkmaması birde sıcaklarda var ekime kadar zaten ne kadar rahat o kadar iyi, 🤗